Ultima oră
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri

VIDEO | Gaz Metan - Chindia, 1-0. Ronaldo Deaconu îi aduce din penalty prima victorie lui Mihai Teja la Mediaş

Superliga Publicat pe 7 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19955271/1/dsc-8087.jpg

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. 

Golul a fost marcat de Ronaldo Deaconu, în minutul 37, din penalti.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar (Trif ’75) – Junior (Larie ’84), Deaconu (Pambou ’76), Chamed – Horşia (Moura ’70), Valente, A. Sarr (Ze Manuel ’70). Antrenor: Mihai Teja.

Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Fomba (Kocic ’46), Dinu – Diaz (Mitrea ’69), Iacob, Dulca, Dumitraşcu (Şerban ’84) – Popa (Berisha ’69), Florea (Yameogo ’79). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Chamed ’68, Junior ’77, Trif ‘90+3 / Dinu ’18, Căpuşă ’20, Dulca ’31, Florea ‘44.

Arbitri: Ionuţ Coza - Valentin Avram,  Gero Szabo - Cătălin Popa.

Observator: Marian Salomir.

Gaz Metan - Chindia 1-0 (Deaconu 37)

Echipele de start: 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19955271/3/gaz-metan-chindia-echipe-de-start.png

Min. 90 + 4: Arbitrul fluieră finalul meciului. Gaz Metan învinge pe teren propriu Chindia cu 1-0.

Min. 84: Emil Săndoi face ultima schimbare la Chindia Târgovişte. Intră Şerban în locul lui Dumitraşcu.

Min. 84: Mihai Teja mută defensiv. Îl introduce pe Larie în locul lui Junior.

Min. 79: Yameogo este trimis pe teren de Emil Săndoi la Chindia în locul lui Florea.

Min. 76: Gaz Metan Mediaş cere penalty. Centralul lasă însă jocul să continue.

Min. 75: A treia schimbare la Gaz Metan. Intră Trif în locul lui Velisar.

Min. 71: Dublă schimbare şi la Gaz Metan Mediaş. Mihai Teja pe Horşia şi Sarr, şi îi introduce pe Niţu şi Ze Manuel.

Min. 69: Dublă schimbare la Chindia Târgovişte. Emil Săndoi îi scoate pe Popa şi Diaz, şi îi introduce pe Berisha şi Mitrea.

Min. 48: Pleşca (portarul Gazului) a fost extrem de aproape de a comite gafa sezonului în Liga 1. A degajat mingea în Popa, însă a avut noroc că mingea n-a intrat în poartă. Scorul rămâne 1-0 pentru Gaz Metan.

Min 46: Emil Săndoi face prima schimbare a meciului. Iese la Chindia Bourama, intră Kocic

Min. 45 + 1: Arbitrul fluieră finalul primei reprize.

Min. 44: Chindia cere din nou penalty, însă atacantul Florea se alege cu un cartonaş galben pentru simulare.

Min. 37: GOL GAZ METAN! Ronaldo Deaconu deschide scorul din penalty, fără nicio şansă pentru Aioani.

Min. 27: Chindia Târgovişte cere lovitură de pedeapsă, arbitrul refuză să le acorde.

Min. 25: Horşia (Gaz Metan) îl pune la încercare pe Aioani (Chindia), însă portarul are o intervenţie sigură.

Min. 22: Chamed trage în zid şi nu este mai inspirat nici când mingea îi revine, astfel că târgoviştenii scapă uşor cu faţa curată dintr-o fază complicată.

Min. 20: Căpuşă (Chindia) vede un cartonaş galben pentru un henţ la marginea careului într-o situaţie complicată pentru târgovişteni. Gazul are o lovitură liberă extrem de periculosă.

Min. 18: Dinu (Chindia) vede cartonaşul galben după un fault asupra lui Ronaldo Deaconu (Gaz Metan).

Min. 14: Ocazie Chindia! Dulcea trage din voleu de la 20 de metri acrobatic, însă veteranul Pleşca reţine fără prea mari probleme,

Min. 6: Gaz Metan solicită lovitură de pedeapsă, însă arbitrul nu acordă nimic.

Min. 2: Dumitraşcu (Chindia Târgovişte) are prima şansă de a marca, însă ratează complet un voleu din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Chindia Târgovişte este transmisă duminică de către Look Sport, de la ora 18:00. Meciul din etapa 22, din Casa Liga 1, va fi redat live video de către site-ul www.looksport.ro.

Gaz Metan - Chindia se vede duminică, de la 18:00, la Look Sport. Se anunţă un meci echilibrat în lupta pentru play-off

Ambele echipe au nevoie de o victorie în lupta pentru un loc de play-off, iar chiar dacă distanţa dintre poziţiile din clasament este considerabilă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre punctele acumulate de cele două formaţii.

Emil Săndoi şi elevii săi au reuşit din punct de vedere fotbalistic un veritabil careu de şeptari. Chindia Târgovişte se clasează pe locul şapte, cu şapte victorii, şapte egaluri şi şapte înfrângeri înregistrate până acum în primul eşalon, adunând 28 de puncte şi un golaveraj de 19-19.

Trupa lui Mihai Teja, Gaz Metan Mediaş, ocupă locul 11, cu 21 de puncte cumulate şi un golaveraj de 27-31. Medieşenii au obţinut şi ei şapte victorii, însă au pierdut de zece ori şi au înregistrat doar alte patru egaluri, ceea ce îi face să claseze pe un loc inferior oponentei din runda 22.

Niciuna dintre echipe nu are o formă strălucitoare în ultimele cinci partide. Chindia a pierdut de două ori pe teren propriu (2-3 cu Botoşani şi 0-1 cu CFR Cluj), a remizat în deplasare cu Hermannstadt (1-1), dar a câştigat acasă cu Academica Clinceni (2-1) şi s-a impus pe terenul lui Dinamo (0-1).

De cealaltă parte, Gaz Metan a făcut două egaluri (1-1 în deplasare la Hermannstadt şi 1-1 acasă cu Academica Clinceni), a pierdut ”în groapă” cu Dinamo (2-1), a învins Poli Iaşi pe teren propriu (2-1) şi a remizat în deplasare (1-1) cu FC Argeş.

În tur, Chindia Târgovişte s-a impus pe teren propriu cu scorul de 1-0 în faţa Gazului. Golul târgoviştenilor a fost marcat de Florea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele