Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO ǀ Gaz Metan – Dinamo 2-1! Eurogolurile lui Ronaldo Deaconu au adus trei puncte la Mediaş

Superliga Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20427352/3/gaz-metan-medias-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-15-10-2021.jpg

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe teren propriu, scor 2-1, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, transmis în direct de către Look Sport

Decarul medieşenilor, Ronaldo Deaconu, a oferit cele mai frumoase minute din campionatul României, din sezonul curent. În doar două minute s-a ridicat la înălţimea numelui său, marcând două eurogoluri prin şuturi din afara careului.

Ivanovski a transformat în minutul 84 o lovitură de pedeapsă uşor acordată de centralul partidei, însă nu a fost suficient pentru ca Dinamo să obţină măcar un punct la Mediaş. 

Gaz Metan - Dinamo 2-1 (Deaconu 36, 38 / Ivanovski 84), ACUM, live la Look Sport

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Junior - Horşia, Deaconu, Grădinaru - Sarr
  • Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Şteau, Chamed, Morar, Irobiso, Izata
  • Antrenor: Ilie Poenaru
  •  
  • Dinamo: Eşanu - Creţu, Pinto, Popa, Filip - Itu, Răuţă, Sorescu - Matei, Ivanovski, Torje
  • Rezerve: Fara, Radu, Giafer, Grigore, Amzar, Dudea, Moldoveanu, Măgureanu, Borduşanu
  • Absenţi: Iliev, Mihaiu, Bani (accidentaţi), Espinosa (n-a făcut deplasarea)
  • Antrenor: Mircea Rednic

Min. 90 + 5: Fluier final! Gaz Metan învinge Dinamo cu 2-1.

Min. 84: GOL Dinamo! Ivanovski transformă lovitura de pedeapsă acordată extrem de uşor de centralul partidei. Atacantul lui Dinamo a înscris, deşi nu a lovit mingea complet, pentru că Vâlceanu s-a dus în direcţia opusă. 

Min. 45 + 2: La pauză Gaz Metan conduce Dinamo cu 2-0!

Min. 38: GOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu are o nouă sclipire de geniu în doar două minute. De data aceasta, Deaconu reuşeşte un lob de senzaţie din afara careului şi dublează avantajul echipei sale. 

Min. 36: GOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu deschide scorul de la aproximativ 30 de metri. Execuţia sa în forţă este una dintre cele mai frumoase din campionatul curent. 

Min. 1: A început meciul!


Două echipe aflate în suferinţă şi cu mare nevoie de puncte, Gaz Metan şi Dinamo, se vor înfrunta în Ardeal, într-un meci cu miză. Înaintea confruntării, medieşenii sunt antepenultimii în clasament, iar „câinii” sunt chiar penultimii.

Ambele echipe au un sezon catastrofal şi par în picaj direct spre liga a doua. În ultimele cinci meciuri, Mediaşul a câştigat o singură dată, 2-1 cu Rapid, şi a obţinut un punct cu Sepsi, 0-0. 

În schimb, Dinamo nu a mai câştigat de opt meciuri, adunând la un moment dat şapte înfrângeri consecutive în Casa Liga 1. „Câinii” au muşcat ultima dată pe 2 august, când câştigau cu 3-1 partida cu Academica Clinceni.

La finalul rundei a noua, înaintea meciului direct, Gaz Metan Mediaş are opt puncte şi se află pe locul 14, în vreme ce Dinamo stă şi mai prost de atât şi are 7 puncte, aflându-se pe locul 15. Pe ultimul loc, 16, este clasată Academica Clinceni, echipă care are numai 3 puncte după 9 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele