Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

VIDEO | Gaz Metan - FC Botoşani 0-1. Moldovenii îşi securizează locul pe podium, la capătul unui meci în care au ratat multe ocazii

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20363894/1/gaz-metan-botosani.jpg

 
FC Botoşani are un start de sezon excelent. Formaţia lui Marius Croitoru a câştigat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, aceştia sunt pe locul al treilea în campionat, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid, ocupanta locului doi, diferenţa fiind făcută doar de golaveraj.
 
Unica reuşită a fost semnată de brazilianul Barbosa Santos, care s-a aflat la primul meci ca titular pentru moldoveni. Faza a fost creată de Ongenda, cel mai bun om al partidei, care s-a aflat fie la creaţie fie la finalizare, în multe alte situaţii. Cei de la Botoşani puteau pierde două puncte la ultima fază, după ce Chamed a ratat o şansă uriaşă, balonul trimis de acesta trecând la câţiva centimetri de poartă.
 

 
----------------------------------------

Gaz Metan - FC Botoşani 0-1 (Barbosa Santos 23)

Echipele de start:

  • GAZ METAN: Vâlceanu - Romeo, Matricardi, Yuri, Velisar - Izata, Filip - Horşia, Deaconu, Chamed - Irobiso
  • FC BOTOŞANI: Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Edjouma, Ongenda – Santos, Silva, Fili

Minutul 90+5: Gaz Metan a ratat o şansă colosală de a egala la ultima fază. Chamed a tras din interiorul careului, iar balonul a fost respins în corner.

Minutul 80: Acelaşi Ongenda se remarcă din nou. Francezul îl învinge pe Vâlceanu, dar Lixandru se repliază miraculos şi salvează de pe linia porţii.

Minutul 72: Ongenda centrează, Racoviţan ajunge cu greu la balon şi nu trimite pe spaţiul porţii.

Minutul 55: Botoşani are prima şansă a reprizei secunde prin Papa, dar şutul său este prins de Vâlceanu.

Minutul 43: Botoşani este aproape de o nouă reuşită, cu aceiaşi protagonişti de la prima reuşită. Ongenda îl găseşte excelent pe Barbosa Santos, însă brazilianul trimite în braţele lui Vâlceanu.

Minutul 40: Ronaldo Deaconu trimite o centrare lungă în careu. Chamed nu este foarte bine plasat, iar execuţia sa este salvată în corner de către Pap.

Minutul 32: Ongenda face un-doi cu Papa. Balonul revine la francez, care trece uşor printre doi adversar şi rămâne singur cu Vâlceanu, dar trimite puţin pe lângă poartă.

Minutul 31: Gaz Metan are o şansă bună de a egala, dar Chamed nu îl învinge pe Papa.

Minutul 23: GOL Botoşani! Edjouma pătrunde prin defensiva adversă şi driblează trei adversari. Trimite o pasă de senzaţie la Barbosa Santos, care înscrie cu latul. Brazilianul bifează primul gol în Casa Liga 1, în prima partidă în care a fost titularizat.

Minutul 17: Ronaldo Deaconu îl vede ieşit din poartă pe Pap şi trage de la mijlocul terenului. Portarul celor de la Botoşani reuşeşte să se regrupeze şi fără să aibă un control al poziţiei bine stabilit reuşeşte să pareze.

Minutul 5: FC Botoşani execută un corner din banda stângă. Yuri respinge nefericit. Fundaşul a fost aproape să îşi înscrie un autogol.

Minutul 1: A început partida de la Mediaş!

----------------------------------------

Cu zece puncte în primele etape şi golaveraj 5-2, echipa lui Marius Croitoru are şansa de a urca până pe locul al doilea al clasamentului, în cazul în care se va întoarce cu trei puncte din deplasarea de la Mediaş. Neînvinsă în acest sezon, trupa din Moldova are de partea sa forma de moment şi moralul ridicat, dar va întâlni o echipă aflată în căutare de puncte.
 
Sub comanda lui Mihai Teja, Gaz Metan a adunat doar patru puncte în primele patru meciuri, trei dintre ele venind în urma victoriei din prima etapă contra celor de la CS Mioveni (1-0), pe teren propriu. Cu evoluţii contrastante în ultimele sezoane, Gaz Metan vine după înfrângerea de pe terenul celor de la FCSB, 1-2.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele