Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

VIDEO | Gaz Metan - FC Botoşani, decis de schimbarea genială a lui Marius Croitoru. Medieşenii au jucat în 10 mai mult de 30 de minute

Superliga Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Au marcat Deaconu ’58 pentru Gaz Metan şi Butean ’34 (autogol) şi Keyta ’87 pentru FC Botoşani.

În minutul 58, de la gazde a fost eliminat Ondrej Baco, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Un minut mai târziu, Ongenda, de la oaspeţi, a ratat un penalti.

Gaz Metan - FC Botoşani 1-2 (Butean 35 a.g., Keyta 87/ Deaconu 69)

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Jefferson, Pambou – Chamed, Deaconu, Horşia – Cardoso
    Rezerve: Pleşca, Trif, Romeo, Costea, Jose Manuel, Ricardo Jorge, Sambu, Alceus, Santos Jr
    Antrenor: Jorge Costa
  • FC Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, Ţigănaşu, Holzmann – Rodriguez, Florescu, Ongenda -Roman, Keyta, Melinte
    Rezerve: Hankic, Seroni, Papa, Croitoru, Ashkovski, Toutouh, Fili, Braun, Tîrcoveanu
    Antrenor: Marius Croitoru

Fluier final Gaz Metan - FC Botaşani s-a terminat 1-2. 

Min. 90 Se dictează trei minute de prelungire.

Min. 87 GOOOOL Botoşani! Keyta trimite printre picioarele lui Buzbuchi după o pasă primită de la noul intrat Toutouh. Botoşani trece din nou în avantaj.

Min. 86 Schimbare la FC Botoşani: Iese Roman, intră Toutouh.

Min. 69 GOOOOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu marchează un eurogol şi aduce egalarea pentru medieşeni, care joacă în inferioritate numerică.

Min. 60 Chamed (Gaz Metan) vede şi el cartonaşul galben. 

Min. 59 Buzbuchi apără excelent execuţia lui Ongenda şi menţine Gaz Metan în meci!

Min. 58 Baco (Gaz Metan) vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat, după ce l-a faultat în careu pe Roman. Kovacs dictează penalty pentru Botoşani! 

Min. 46 Schimbare la Gaz Metan: iese Pambou, intră Valente. Schimbare şi la Botoşani: iese Patache, intră Braum.

Min. 46 A început a doua repriză! 

Pauză la Gaz Metan - FC Botoşani! Moldovenii conduc cu 0-1. 

Min. 45 + 1 Baco (Gaz Metan) vede cartonaşul galben.

Min. 38 Yuri (Gaz Metan) vede cartonaşul galben.

Min. 34 GOL Botoşani! Butean înscrie în proprie poartă, la o fază în care apărarea Gazului a fost făcută şah-mat de formaţia lui Marius Croitoru. Fundaşul dreapta al medieşenilor a fost pus într-o situaţie extrem de dificilă, neavând nicio vină. 

Min. 28 Schimbare la Gaz Metan: Horşia este înlocuit de Ze Manuel.

Min. 26 Florescu (Botoşani) vede cartonaşul galben.

Min. 15 Schimbare la Botoşani: Melinte este înlocuit de Ashkovski.

Min. 11: Istvan Kovacs îi acordă fundaşului central de la Gaz Metan, Larie, cartonaş galben după o intrare dură la Roman.

Min. 7: Pambou (Gaz Metan) vede cartonaşul galben.

Min. 1: A început partida.


Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în direct la Look Sport, în primul meci al etapei a 8-a din Liga 1. Ambele echipe trec prin momente dificile şi au acumulat un singur punct în ultimele patru meciuri.

Participante în play-off în sezonul trecut al Ligii 1, Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani au avut evoluţii dezamăgitoare în ediţia 2020-2021 de campionat.

Gaz Metan - FC Argeş 2-0 a fost singura victorie reuşită de medieşeni în ultimele opt jocuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat două remize şi cinci înfrângeri.

Gaz Metan Mediaş vine după o înfrângere în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

Medieşenii ocupă primul loc în Liga 1 în privinţa unui capitol: 15 dintre cei 28 de jucători utilizaţi de Gaz Metan în ediţia curentă sunt străini.

Ultima victorie reuşită de FC Botoşani în Liga 1 datează din 30 august, 4-0 cu Poli Iaşi. De atunci, echipa antrenată de către Marius Croitoru a strâns doar două puncte în clasament.

În etapa trecută, botoşănenii au cedat la limită pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 2-1.

Forţe proaspete pentru FC Botoşani, care a transferat joi trei jucători! Este vorba despre atacantul Sekou Camara (23 de ani), mijlocaşul Youssef Toutouh (28 de ani) şi fundaşul Christopher Braun (29 de ani).

În sezonul trecut, în play-off-ul Ligii 1, FC Botoşani a câştigat ambele meciuri cu Gaz Metan Mediaş (2-0 şi 4-1).

Echipe probabile

  • Gaz Metan: Buzbuchi – Velisar, Baco, Larie, Butean – Yuri – Costea, Valente, Deaconu, Romeo – Dumitru Cardoso
  • FC Botoşani: Hankic – Plămada, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Ongenda, Florescu, Croitoru – Fili, Keyta, Roman

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele