Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-0. Cu un om în minus, formaţia lui Mihai Teja s-a chinuit mult în faţa nou promovatei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20291371/1/alx-2932.jpg

Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, CS Mioveni, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

Golul a fost marcat de Chamed, în minutul 14, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

În minutul 77, de la Gaz Metan a fost eliminat Yuri pentru o intrare dură la Blănaru.

----------------------------

Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni, în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu - Romeo, Yuri, Matricardi, Trif - Filip, Gabriel - Lixandru, Chamed, Grădinaru - Morar

CS Mioveni: I. Popescu - Scarlatache, I. Balaur, A. Iacob, Şerbănică - M. Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu - Rusu - Blănaru

Minutul 79: Şansă mare ratată de CS Mioveni. Cristea încearcă un şut pe jos cu latul, balonul este deviat de defensiva Gazului, iar portarul Vâlceanu prinde cu mari emoţii.

Minutul 77: Yuri intră imprudent asupra lui Blănaru şi vede direct cartonaşul roşu. Fotbalistul celor de la Mioveni a avut nevoie de îngrijiri medicale, sângerând la nivelul gambei.

Minutul 75: Partida intră în acalmie. CS Mioveni se apropie de careul advers însă nu crează pericol.

Minutul 52: Grădinaru încearcă să marcheze, însă mijlocaşul Gazului nu reuşeşte să dubleze diferenţa de pe tabelă.

Minutul 39: CS Mioveni intră treptat în meci. Blănaru încearcă un şut din afara careului dar este blocat. Mingea ricoşează la Toma care trimite pe lângă buturi.

Minutul 19: Acelaşi Iacob comite o nouă eroare majoră. Fundaşul încearcă o pasă la portar, dar trimite mult prea lent, Grădinaru interceptează şi trimite la Morar, care ratează o şansă mare.

Minutul 13: GOL Gaz Metan! Iacob, căpitanul piteştenilor comite un henţ aiurea în careu. Chamed transformă fără probleme de la punctul cu var.

Minutul 6: Roberto Romeo trimite o bombă de la marginea careului, Iustin Popescu respinge până la Vlad Morar, acesta îşi aşază balonul, dar nu trimite pe cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida de la Mediaş!

------------------------------------
CS Mioveni revine în Liga 1 după o pauză îndelungată şi va devuta pe teren străin, în etapa inaugurală. Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la 18.30, şi va fi transmis în direct de Look Sport.

Promovaţi împotriva calculelor hârtiei, după barajul cu Hermannstadt, argeşenii şi-au propus să dea lovitura din nou în judeţul Sibiu, nu departe de locul confruntării care a consfiinţit promovarea. Doar că, acum, datele problemei sunt altele.

Gaz Metan Mediaş şi-a propus să evolueze în acest an în play-off, ceea ce înseamnă că nu-şi permite să piardă puncte pe teren propriu în meciurile considerate ceva mai simple. 

Echipa din judeţul Argeş i-a adus în această pauză competiţională pe Scarlatache (Hermannstadt), Balaur (FC Voluntari) şi Cristea (Poli Iaşi), în timp ce Sima a revenit de la Miroslava, iar Călin de la Başcov. În schimb, mulţi dintre jucătorii care au dus greul campaniei de promovare au plecat. Este vorba despre Istfan (FC Argeş), Mar (UTA Arad), T. Coman (FC Argeş), S. Ivan (Slobozia), R. Ghiţă (Farul U19), Ducan (FCSB), F. Constantin (FCSB U19), L. Marinescu (liber), I. Tănase (liber), Tirică (liber), Preda (liber), şi Şerban (U Craiova).

De cealaltă parte, ardelenii i-au adus în această vară pe Vâlceanu şi Dobrescu (ambii de la Clinceni), Lixandru (FCSB 2) şi Grădinaru (Farul). În schimb, au plecat Butean (CFR Cluj),  Larie (Farul), Valente (Tuzlaspor), Ze Manuel (Rio Ave), Sambu (liber) şi Pleşca (retras).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele