Ultima oră
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Dinamo 4-1. 'Câinii roşii' rămân pe loc retrogradabil! Multe decizii eronate ale arbitrului Iulian Călin

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130560/21/20210423192838-img-2016a.jpg

Gaz Metan Mediaş a câştigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, scor 4-1, în direct pe Look Sport+, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. ‘Roş-albii rămân fără victorie în campionat din 31 ianuarie, fiind 13 meciuri la rând cu egal sau eşec.

Au înscris: Morar 14', Valente 30', Deaconu 39', Chamed 88' / Sorescu 36'.

Blejdea a primit cartonaşul roşu în minutul 65, deşi a fost introdus pe teren pentru Dinamo în startul reprizei secunde.

Arbitrul Iulian Călin a luat mai multe decizii greşite. Mai întâi, trebuia să acorde un penalty pentru Gaz Metan Mediaş, în prima repriză. Dinamo a cerut trei lovituri de la 11 metri, iar ‘roş-albii’ au circumstanţe clare pentru fiecare dintre cele trei faze.

Dinamo, penultima în clasament, riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului. Este cel mai slab sezon din istorie pentru Dinamo, care a ajuns la 19 înfrângeri în campionat, o situaţie fără precedent.

În ultimele şase meciuri de campionat, Dinamo a marcat doar două goluri.

Gaz Metan Mediaş a ieşit din zona retrogradării, după prima victorie din play-out.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130560/22/clasament-dinamo.jpg


Gaz Metan - Dinamo 4-1 (Morar 14', Valente 30', Deaconu 39', Chamed 88' / Sorescu 36'), pe Look Sport+

  • Gaz Metan: Pleşca (cpt) – Yuri, Baco, Trif – Velisar, Deaconu (Francisco Junior 57'), Alceus (Pambou 57'), De Moura, Butean – Morar (Romeo 57'), Ciocan (Valente 18') (Chamed 83').
  • Dinamo: Kongshavn – St. Filip, Puljic, Albentosa, Ehmann – Achim, Răuţă (Blejdea 46') – Sorescu, Anton, Bani (Fabbrini 18') – Nemec

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! 4-1!

Min. 88: GOL pentru Gaz Metan! 4-1! A înscris Chamed de la 11 metri.

Min. 87: Penalty pentru Gaz Metan! Steliano Filip l-a călcat în careu pe italianul Roberto Romeo.

Min. 83: Schimbare la Gaz Metan Mediaş! A ieşit Valente, a intrat Chamed.

Min. 82: Ocazie imensă pentru Gaz Metan! Valente a scăpat singur cu portarul, l-a driblat pe Kongshavn, apoi a şutat în plasa laterală, din unghi, lateral stânga.

Min. 81: Cartonaşe galbene pentru doi dinamovişti, Filip şi Nemec.

Min. 79: Cartonaş galben pentru Romeo (Gaz Metan)!

Min. 74: Încă o fază controversată, care stârneşte furia dinamoviştilor! Anton a aruncat de la margine, dar arbitrul Iulian Călin le-a oferit mingea medieşenilor, motivând că mijlocaşul de la Dinamo a executat greşit autul.

Min. 73: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! În urma unui corner, Baco a trimis mingea cu capul, milimetric pe lângă poartă.

Min. 69: Cartonaş galben pentru Deian Sorescu (Dinamo)!

Min. 68: Ocazie pentru Dinamo! În urma unui corner, Sorescu a şutat din voleu din afara careului, dar portarul Pleşca a fost atent.

Min. 65: Cartonaş roşu pentru Blejdea (Dinamo), pentru un fault din spate.

Min. 57: Trei schimbări la Gaz Metan Mediaş! Ies Morar, Alceus şi Deaconu, intră Romeo, Pambou şi Francisco Junior.

Min. 49: Cartonaş galben pentru Blejdea (Dinamo), pentru o simulare în careu. Pe reluare se poate observa că De Moura l-a faultat pe Blejdea şi se putea acorda penalty. Iulian Călin este arbitru.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Dinamo: a ieşit Răuţă, a intrat Blejdea.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 3-1 pentru gazde!

Min. 43: Cartonaş galben pentru Alceus (Gaz Metan), pentru un fault dur asupra lui Steliano Filip.

Min. 42: Dinamo a cerut penalty, pentru un presupus henţ al lui Butean în careu, după centrarea lui Sorescu din stânga. Pe reluare se poate observa că mingea l-a lovit în cot pe fundaşul gazdelor.

Min. 39: GOL pentru Gaz Metan! 3-1! A înscris Ronaldo Deaconu, cu un şut senzaţional din afara careului.

Min. 36: GOL pentru Dinamo! 2-1! A înscris Sorescu, după eroarea lui Velisar.

Min. 30: GOL pentru Gaz Metan! 2-0! A înscris Valente, cu un şut din careu.

Min. 28: Cartonaş galben pentru Răuţă (Dinamo)!

Min. 24: Dinamo a cerut penalty, după un contact între Yuri şi Albentosa. Pe reluare se poate observa că 'roş-albii' puteau să primească lovitură de la 11 metri.

Min. 19: Cartonaş galben pentru Puljic (Dinamo)!

Min. 18: Schimbare la Gaz Metan! Iese Ciocan, intră Valente. Schimbare la Dinamo! A ieşit Bani, a intrat Fabbrini.

Min. 15: Bară pentru Dinamo! Nemec a fost aproape de o egalare rapidă, cu o lovitură de cap. A fost centrarea perfectă a lui Sorescu, din banda stângă de atac.

Min. 14: GOL pentru Gaz Metan! 1-0! Vlad Morar a scăpat singur cu portarul şi l-a învins pe Kongshavn. Eroare mare de marcaj în defensiva lui Dinamo!

Min. 11: Ocazie pentru Dinamo! Sorescu a pătruns în careu şi a şutat cu dreptul către vinclul porţii. Mingea a trecut cu câţiva centrimetri pe lângă bară.

Min. 3: Gaz Metan putea să primească un penalty! Velisar a centrat din banda stângă, iar Steliano Filip a respins mingea cu piciorul, dar l-a lovit pe Ciocan, care se resimte.

UPDATE 20:30 A început meciul de la Mediaş!

UPDATE 19:45 După victoria reuşită de FC Hermannstadt la Arad, cu UTA, scor 1-0, Dinamo este pe loc retrogradabil, 15.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130560/5/dinamo-clasament.jpg


Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti se înfruntă la Mediaş, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. ‘Roş-albii sunt fără victorie în campionat din 31 ianuarie, dar venirea lui Dusan Uhrin pare să fi revitalizat jocul ofensiv.

S-au strâns 12 meciuri la rând în Liga 1 fără victorie pentru ‘roş-albi’, care riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului.

Este cel mai slab sezon din istorie pentru Dinamo, care a ajuns la 18 înfrângeri în campionat, o situaţie fără precedent.

În ultimele cinci meciuri de campionat, Dinamo a marcat un singur gol.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130560/3/dinamo-slabi.jpg

Nici Gaz Metan nu traversează momente bune. Echipa din Mediaş are o singură victorie în ultimele 10 meciuri în Liga 1.

În sezonul regulat al Ligii 1, Dinamo a câştigat ambele meciuri cu Gaz Metan Mediaş (3-1 şi 2-1).

Echipele probabile:

Gaz Metan: Pleşca – Horj, Baco, Yuri – Velisar, Deaconu, Alceus, Moura, Butean – Valente, Ciocan.

Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Puljic, Albentosa, Filip – Răuţă, Gol – Bani, Anton, Fabbrini – Nemec

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele