Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Argeş 1-1. Oaspeţii au egalat din penalty, în minutul 90+4

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

Gaz Metan Mediaş a remizat pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-1, în direct pe Look Sport, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4, din penalty.

Ronaldo Deaconu a deschis scorul în minutul 23, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

În minutul 90+2, Baco a comis un henţ în careu, iar Malele a înscris din penalty. Atacantul elveţian a ajuns la 17 goluri în acest sezon al Ligii 1.

FC Argeş şi Gaz Metan Mediaş ocupă locurile 8, respectiv 9, în play-out.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20146675/11/clasament-gaz.jpg


Gaz Metan Mediaş - FC Argeş 1-1 (Deaconu 23' / Malele 90+4' - penalty), pe Look Sport

  • Gaz Metan (3-5-2): Pleşca (cpt) – Baco, Larie, Trif – Velisar, Deaconu (Horşia 62'), Alceus, De Moura, Butean -  Ciocan (Valente 17') (Romeo 62'), Morar (Sarr 46') (Chamed 76').
  • FC Argeş (4-2-3-1): Greab – Muşat, Boldor, Turda, Tofan – Şerban (cpt), Meza Colli – Dumitru (Drăghici 59'), Palic (Honciu 59'), Grecu (De Jonghe 46') – Malele.

Min. 90+5: S-a încheiat meciul!

Min. 90+4: GOL pentru FC Argeş! 1-1! A înscris Malele din penalty.

Min. 90+2: Penalty pentru Gaz Metan! Baco a comis un henţ în careu!

Min. 84: Ocazie imensă pentru FC Argeş! Drăghici a preluat mingea în careu, dar a încercat să dribleze un fundaş, în loc să şuteze, şi a fost blocat.

Min. 81: Schimbare la FC Argeş! A ieşit Şerban, a intrat Deslandes.

Min. 76: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Sarr, uşor accidentat, a intrat Chamed.

Min. 74: Schimbare la FC Argeş! A ieşit Meza Colli, a intrat Ruan.

Min. 70: Ocazie mare pentru Gaz Metan! Sarr a pătruns în careu, l-a driblat pe Turda, apoi a şutat, dar portarul Greab a parat mingea.

Min. 62: Dublă înlocuire la Gaz Metan Mediaş! Au ieşit Deaconu şi Valente, au intrat Romeo şi Horşia.

Min. 59: Dublă schimbare la FC Argeş! Au ieşit Dumitru şi Palic, au intrat Drăghici şi Honciu.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la FC Argeş: a ieşit Robert Grecu, a intrat Jimmy De Jonghe. Schimbare la Gaz Metan: a ieşit Vlad Morar, a intrat Adama Sarr.

Min. 45+1: S-a încheiat prima prima repriză! 1-0 pentru gazde.

Min. 45: Ocazie pentru FC Argeş! Grecu a şutat puternic din afara careului, dar pe centrul porţii, iar Pleşca n-a avut emoţii.

Min. 36: Simulare incredibilă a lui Gabriel De Moura! Mijlocaşul gazdelor a pretins că a fost lovit de către un adversar, în apropierea tuşei. Pe reluare se poate observa că jucătorul de la FC Argeş a încercat să ia mingea.

Min. 34: Ocazie pentru FC Argeş! Boldor a centrat, iar portarul Pleşca a ieşit greşit, dar Malele n-a reuşit să profite şi a ratat lovitura de cap.

Min. 32: Ocazie pentru FC Argeş! Ionuţ Şerban a şutat puternic de la 20 de metri, dar portarul Pleşca a deviat mingea în afara terenului.

Min. 23: GOL pentru Gaz Metan Mediaş! 1-0! A înscris Ronaldo Deaconu.

Min. 17: Schimbare la Gaz Metan Mediaş! A ieşit Ciocan, a intrat Valente.

Min. 15: Nicio ocazie clară de gol până acum!

UPDATE 17:30 A început meciul de la Mediaş! Zi specială pentru portarul Răzvan Pleşca - bifează meciul cu numărul 300 în Liga 1!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20146675/2/plesca.jpg

 

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş va fi transmisă, vineri, în direct de către Look Sport. Meciul din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1 va fi redat în format live video de către site-ul www.looksport.ro, începând cu ora 17:30.

VIDEO | Meci încins între Gaz Metan Mediaş şi FC Arges, la Look Sport, vineri de la 17:30. Confruntarea echipelor cu formă aproape identică

Gaz Metan (locul 10, 24 de puncte) şi FC Argeş (locul 8, 27 de puncte) traversează o formă aproape identică în grupa care stabileşte echipele care retrogradează în Liga 2. Ambele formaţii au făcut egal în prima rundă, după au pierdut, iar în ultimele două partide şi-au trecut în cont câte două victorii.

Diferenţa dintre cele două echipe este reprezentată de golaveraj. FC Argeş marchează mai puţin, dar se apără mai bine în play-out, până acum. Piteştenii au golaverajul 5-2, iar medieşenii au înscris de 7 ori, iar de alte patru ori au primit gol.

Chiar dacă Gaz Metan ar avea şanse reale să prindă un loc de baraj pentru Conference League, medieşenii se gândesc doar la evitarea retrogradării. Gazul nici măcar nu a solicitat licenţa UEFA, însă ”alb-violeţilor” le-a fost acceptată cererea de către Federaţia Română de Fotbal.

În turul sezonului regular, Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-0 pe teren propriu. Meciul din retur s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele