Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari 2-0. Gazdele s-au dezlănţuit în repriza a doua. Debut nefericit pentru Bogdan Andone

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

Gaz Metan Mediaş a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-0, în etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Medieşenii s-au apropiat de zona play-off-ului, în timp ce FC Voluntari rămâne fără victorie în campionat din 7 noiembrie 2020.

Bogdan Andone a debutat pe banca tehnică a echipei din Voluntari.

Ze Manuel, introdus pe teren în minutul 24, a înscris ambele goluri ale partidei, în minutele 70 şi 73.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19874413/19/clasament-gaz-metan.jpg


Min. 90: S-a încheiat meciul! 2-0 pentru Gaz Metan.

Min. 78: Dublă înlocuire la FC Voluntari! Au ieşit Mailat şi Achim, au intrat Ilie şi Anderson.

Min. 75: Ocazie mare pentru Gaz Metan! Valente a şutat în forţă, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 73: GOL pentru Gaz Metan Mediaş! 2-0! A înscris acelaşi Ze Manuel, cu un şut din câţiva metri.

Min. 71: Schimbare la FC Voluntari: iese Stoica, intră Lopes.

Min. 70: GOL pentru Gaz Metan! 1-0! A înscris Ze Manuel, cu un şut la colţul lung, din careu.

Min. 65: Trei înlocuiri în echipa gazdelor! Au ieşit Chamed, Niţu şi Pambou, au intrat Alceus, Ciocan şi Deaconu.

Min. 60: Dublă schimbare la FC Voluntari: au ieşit Ricardinho şi Grădinaru, au intrat Claudiu Borţoneanu şi Cristian Costin.

Min. 53: Cartonaş galben pentru Ricardinho (FC Voluntari).

Min. 51: Ocazie pentru Voluntari! Portarul Pleşca a avut o intervenţie bună la şutul lui Briceag.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio noutate în cele două echipe.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0. Gaz Metan a dominat jocul.

Min. 42: Ocazie mare pentru Gaz Metan Mediaş! Chamed a şutat în forţă din centrul careului, iar mingea a fost deviată salvator, în corner, de către un fundaş. Ar fi fost 1-0 pentru gazde!

Min. 35: Gaz Metan a cerut penalty! Yuri a căzut în careu, dar arbitrul Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue. Jucătorul gazdelor a fost călcat de un adversar.

Min. 34: Ocazie mare pentru Gaz Metan! Chamed a şutat din careu, dar Armaş a respins mingea în corner, din apropierea liniei porţii.

Min. 32: Ocazie pentru Voluntari! Stoica a reluat mingea din centrul careului, puţin peste poartă. În cele din urmă, s-a semnalizat ofsaid la atacantul oaspeţilor.

Min. 27: Cartonaş galben pentru Mailat (FC Voluntari).

Min. 24: Schimbare la Gaz Metan! Horşia s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Ze Manuel.

Min. 18: Ocazie pentru Gaz Metan! Şutul lui Valente de la marginea careului s-a dus pe lângă poartă.

Min. 11: Ocazie pentru Gaz Metan. În urma unui corner, Pambou a şutat din careu, iar portarul Rîmniceanu a respins mingea.

Min. 9: Ocazie pentru Gaz Metan! Chamed a trimis o minge periculoasă în careu, dar niciunul dintre jucătorii gazdelor n-a reuşit să o intercepteze.

Min. 7: Ocazie mare pentru Voluntari! După o gafă în apărarea gazdelor, Stoica a scăpat singur cu portarul, dar n-a reuşit să-l depăşească pe Pleşca. Ulterior, atacantul s-a împiedicat şi a căzut în careu.

UPDATE 16:15 Iată echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca (cpt) – Romeo, Baco, Yuri, Trif – Santos Da Silva, Pambou – Oliveira Valente, Chamed, Horşia – Niţu.

Voluntari: Rîmniceanu – Achim (cpt), Balaur, Armaş, Briceag – Veiga Miranda, Droppa, I. Gheorghe – Mailat, Stoica, Grădinaru.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19874413/3/echipe.jpg


Vecine în clasament, Gaz Metan şi FC Voluntari se vor înfrunta marţi, de la ora 17.00, în direct pe Look Sport. În tur, la Voluntari, ilfovenii s-au impus la limită, scor 2-1, însă între timp cele două echipa s-au întâlnit şi în Cupa României. În „16-imile” Cupei, ardelenii au defilat, tot în deplasare, reuşind să se impună cu 6-0. 

Voluntariul nu a mai câştigat niciun meci din ultimele şase, incluzând aici confruntarea din Cupă cu adversara de azi. Situaţia din clasament este însă catastrofală. Ilfovenii au înaintea partidei cu Gaz Metan abia 15 puncte şi se află doar pe locul 13, la doar două puncte de primul loc retrogradabil (15), şi la egalitate de puncte cu echipa aflată în acest moment pe poziţia a 14-a, care duce în baraj.

Nici medieşenii nu stau deloc bine. Gaz Metan Mediaş are doar cu un punct mai mult decât adversara sa şi se află o poziţie mai sus.

Echipele probabile:

  • Gaz Metan:  Pleşca – De Sousa, Baco, Horj – Butean, Chamed, Francisco Junior, Pambou – Horşia, R. Valente, P. Costea
  • FC Voluntari: Râmniceanu – Costin, Balaur, Achim, Vlad – Miranda, Borţoneanu, De Lucas – Adi Popa, Betancor, Mailat

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele