Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

VIDEO | Gaz Metan Mediaş, show în Copou. Daniel Pancu mai are mult de muncă dacă vrea să scape echipa de retrogradare

Superliga Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19478507/1/pp.jpg

 
Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie lejeră, cu 4-1, pe terenul celor de la Poli Iaşi, în etapa III din Casa Liga 1.
 
Moldovenii au început perfect partida şi au deschis scorul prin nou venitul Zajmovic, care a marcat spectaculos. Elevii lui Dusan Uhrin au preluat frâiele partidei din acel moment şi au făcut recital. Ciocan a egalat rapid, după ce a scăpat singut cu portarul, iar Roberto Romeo a adus oaspeţii în avantaj, în minutul 30, după o eroare mare în defensiva lui Poli. La pauză a fost 2-1.
 
A fost un meci de coşmar pentru Buşu, care în minutul 67 a marcat în proprie poartă. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, din lovitură liberă.
 
Golurile: 
 
 
-----------------------------------------------
 
Al doilea meci al zilei de sâmbătă în Casa Liga 1 începe de la ora 18:00, live pe Look Sport, şi se joacă în Copou, între Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.
 
Poli Iaşi - Gaz Metan 1-4 (Zajmovic 3/ Ciocan 8, Romeo 30, Buşu 67-autogol, Deaconu 82 )
  • Poli Iaşi: Axinte - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Mihalache, Passaglia, Platini, Vanzo, Calcan – Zajmovic
    Antrenor: Daniel Pancu
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Baco, Larie, Popa, Trif - Droppa, Deaconu, Velisar, Butean - Ciocan, Romeo
  • Antrenor: Dusan Uhrin

Min. 82: GOOOL Mediaş! Deaconu execută perfect o lovitură liberă, care îl lasă fără reacţie pe Axinte. Scorul devine 4-1.

Min. 67: GOOOL Mediaş! Buşu are o zi neagră, după ce a greşit la golul lui Romeo, îşi înscrie în proprie poartă.

Min 30: GOOOL Mediaş! Romeo profită de o eroare în defensiva lui Poli şi înscrie pentru 2-1.

Min. 8: GOOOL Mediaş! Greşeală uriaşă în apărarea moldovenilor, de care profită Ciocan. E 1-1


Min. 3: GOOOL Poli Iaşi! Zajmovic deschide repede scorul, cu o execuţie spectaculoasă de la marginea careului


Min. 1: A început meciul 

Cu puţini jucători în lot la startul stagiunii, Daniel Pancu a primit întăriri în ultima perioadă şi vrea să facă uitată înfrângerea clară din derby-ul Moldovei, 0-4 pe terenul lui FC Botoşani. De partea cealaltă, Gaz Metan a pierdut foarte mulţi jucători faţă de echipa cu care se califica în play-off-ul stagiunii trecute şi vine după o înfrângere la Voluntari, 1-2, reparată cu un succes pe teren propriu, 2-1 cu FC Argeş.

FOTO: Sport Pictures
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele