Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan a rezolvat meciul pentru olteni

Superliga Publicat pe 12 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20059673/14/fb-universitatea-craiova-1.jpg

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan ’49 şi Alexandru Cicâldău ’60.

În minutul 79, de la gazde a fost eliminat Chamed.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie, Yuri, Velisar – De Moura (F. Junior ’76), Alceus (Horşia ’76), Romeo (Deaconu ’76) – Chamed, Mateş (Sarr ‘8), Ze Manuel (Morar ’63), Antrenor: Mihai Teja.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic (Fedele ’81) – Cîmpanu (Camara ’73), Cicâldău (Căpăţână ’87), Baiaram (V. Constantin ’87) – Ivan (Tudorie ’81). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Cartonaşe galbene: Sarr ’33, Butean ’43, Alceus ’71 / M. Constantin ’35, Vătăjelu ’78, Fedele ‘85

Cartonaş roşu: Chamed ‘79

Arbitri: Lucian Rusandu – Valentin Avram, Mihai Ovidiu Artene – Marian Barbu

Observatori: Mircea Călin, Sorin Boca

Mediaş - Craiova 0-2 (Ivan 49, Cicâldău 60) 

Echipele de start: 

  • Gaz Metan: Pleşca - Butean, Yuri, Larie, Velias - G. Moura, Alceus, R. Romeo - Chamed, M. Mates, Ze Manuel
    Rezerve: Buzbuchi, Pambou, F. Santos, Horj, Sg. Ciocan, V. Morar, R. Deaconu, Horşia, Sarr
    Antrenor: Mihai Teja
  • U Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu - Ov. Bic, Al. Mateiu, Al. Cicâldău - Cîmpanu, An. Ivan, Şt. Baiaram
    Rezerve: I. Popescu, Şt. Vlădoiu, Fedele, V. Constantin, Bărbuţ, Căpăţână, Camara, Tudorie, I. Mamut
    Antrenor: Marinos Ouzounidis

Min. 90 + 4: Fluier final! Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova se termină 0-2. Elevii lui Mihai Teja au ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă. 

Min. 90: Vor fi 3 minute de prelungiri. 

Min. 79: Gaz Metan primeşte lovitura de graţie. Chamed vede cartonaşul roşu pentru un gest nesportiv faţă de Camara.

Min. 63: Ocazie mare Gaz Metan! Sarr are şansa să o aducă pe Mediaş înapoi în joc, însă reluarea sa cu capul loveşte bara exterioară.

Min. 60: GOL Craiova! Andrei Ivan îi trimite din lateral balonul lui Alex Cicâldău, care punctează fără emoţii şi ajunge la golul cu numărul 9 în Casa Liga 1. Gaz Metan - Universitatea Craiova este 0-2.

Min. 49: GOL Craiova! Andrei Ivan deschide scorul profitând de o greşeală incredibilă a lui Roberto Romeo. Atacantul oltenilor, jucător de picior drept, l-a executat fără speranţe pe vetereanul Pleşca cu stângul. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: Gaz Metan - U Craiova este 0-0 la pauză. 

Min. 35: Marius Constantin vede cartonaşul galben pentru proteste. Fundaşul Craiovei a fost nemulţumit că echipa sa nu a primit un fault la Alex Cicâldău.

Min. 33: Sarr de la Gaz Metan Mediaş vede primul cartonaş galben al meciului. 

Min. 30: GOL anulat pentru Craiova! Marius Constantin trimite centrarea lui Alex Cicâldău în plasa porţii lui Pleşca, însă arbitrul Lucian Rusandu dictează fault în atac la Larie.

Min. 8: Schimbare la Gaz Metan! Iese Mateş, fotbalist eligibil pentru regula U21, înlocuit de Mihai Teja cu Sarr.

Min. 6: Craiova are o oportunitate bună de a marca, însă Bancu finalizează dezamăgitor. 

Min. 2: Bară Gaz Metan! Chamed prinde un şut bun de la distanţă, din poziţie centrală, însă mingea loveşte bara. În ciuda plonjonului său, Pigliacelli era bătut. Craiova scapă cu faţa curată.

Min. 1: A început meciul!


Gaz Metan Mediaş primeşte vizita Universităţii Craiova, vineri, de la ora 20:30, în etapa a 27-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Echipa lui Mihai Teja are patru eşecuri consecutive, în timp ce ‘alb-albaştrii’ au un singur eşec în deplasare în acest sezon.

Gaz Metan Mediaş vine după eşecul cu FCSB, scor 0-1, pe Arena Naţională. Craiova s-a impus la limită cu FC Botoşani, scor 1-0, pe arena ‘Ion Oblemenco’.

Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului 12 în Liga 1, are patru eşecuri consecutive în campionat. Craiova este pe locul 3 în clasament, la 7 puncte de liderii FCSB şi CFR Cluj.

‘Alb-albaştrii’ au un singur eşec în deplasare în acest sezon al Ligii 1 şi au pierdut un singur meci în ultimele 10 etape. Totuşi, Craiova este fără gol marcat în ultimele două partide jucate pe teren străin.

Gaz Metan Mediaş a pierdut ultimele două meciuri jucate pe teren propriu cu Universitatea Craiova (2-3 şi 1-2).

"Trebuie să înscriem cu un gol mai mult decât adversarul. Sigur, ne dorim o victorie mai clară, mai multe goluri, dacă se poate, dar în acest moment avem anumite probleme. Cel mai important lucru este să câştigăm meciurile.

Bineînţeles că ne îngrijorează şi problema terenului, dar sunt deja de o lună aici şi ştiu că aceasta a fost vremea în această perioadă. Este dificil şi pentru jucători, deoarece terenurile nu sunt cele mai bune. Avem şi multe meciuri în această perioadă. Dar putem spune că suntem norocoşi că avem terenuri bune aici, la Craiova. Având în vedere că avem o partidă vineri şi apoi alta marţi, este un obiectiv şi să îi menţinem sănătoşi pe jucători.

Nu este accidentat numai Koljic, mai sunt şi Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu. Deci avem numeroase probleme, dar în acest moment mă gândesc doar la jucătorii pe care îi avem disponibili. Acum sunt importanţi jucătorii care pot evolua, iar ei trebuie să primească atenţia şi meritele pentru rezultatele obţinute. Nu ştiu alte echipe, dacă aveau problemele noastre, ar fi obţinut aceleaşi rezultate ca noi", a spus Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, la conferinţa de presă.

Echipele probabile:

Gaz Metan: Pleşca – Velisar, Yuri, Baco, Butean – Chamed, Alceus, Gabriel Moura – Valente, Niţu, Deaconu.

Craiova: Pigliacelli – Bancu, M. Constantin, Papp, Vătăjelu – Nistor, Mateiu – Baiaram, Cicâldău, Cîmpanu – Ivan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20059673/2/clasament-craiova.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele