Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Gaziantep a ratat şansa de a urca pe primul loc! Echipa lui Şumudică a primit gol în minutul 90+6

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19844214/1/bucurie-gaziantep.jpg

Gaziantep, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a remizat în deplasare cu Erzurum BB, scor 1-1, în etapa a 16-a. Gaziantep are 16 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

Belgianul Kevin Mirallas a deschis scorul în minutul 69, după acţiunea excelentă a lui Ozer în banda dreaptă.

Gaziantep a controlat jocul, iar raportul ocaziilor de gol a fost 11-5 pentru oaspeţi.

 

 

Erzurum a egalat în minutul 90+6, din penalty, prin Bassan. Arbitrul a consultat sistemul VAR. Meciul a fost prelungit suplimentar şi a durat 100 de minute!

Alin Toşca a fost integralist pentru echipa pregătită de către Marius Şumudică, în timp ce Alex Maxim a fost suspendat pentru acest meci.

Gaziantep este echipa momentului în Turcia şi a urcat pe locul doi al clasamentului, la un punct de liderul Galatasaray şi la egalitate de puncte cu Beşiktaş.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19844214/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele