Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Gaziantep - Galatasaray 1-2, exclusiv pe Look Sport. Maxim a înscris iar din penalty, dar nu a fost suficient

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

Gaziantep, cu Alin Toşca şi Alex Maxim integralişti, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Galatasaray Istanbul, scor 1-2, în etapa a 22-a din Superliga Turciei, în direct şi în exclusivitate pe Look Sport. Maxim a înscris din penalty şi a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Turcia, cu 11 reuşite.

A fost o partidă echilibrată, în care Gaziantep a avut mai multe ocazii de gol (raport 14-6).

Atacantul nigerian Henry Onyekuru a făcut diferenţa, la debutul pentru Galatasaray. Introdus pe teren în debutul reprizei a doua, Onyekuru a înscris în minutele 51 şi 79.

Henry Onyekuru a fost împrumutat recent de la AS Monaco. El a mai jucat la Galatasaray în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020.

În minutul 90+7, Gaziantep a primit un penalty, iar Alex Maxim a înscris.

 

Gaziantep se menţine pe locul 4 în clasament, în timp ce Galatasaray a urcat pe poziţia a doua.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19937717/7/clasament-galata.jpg


Fundaşul Alin Toşca şi mijlocaşul Alex Maxim sunt titulari pentru Gaziantep în meciul de pe teren propriu cu Galatasaray, programat de la ora 18:00, în direct pe Look Sport. Se înfruntă echipele de pe locurile 3 şi 4 în Superliga Turciei.

Alex Maxim este golgheterul echipei Gaziantep, cu 10 reuşite.

Stări de spirit diferite în cele două echipe. După schimbarea lui Marius Şumudică, Gaziantep n-a reuşit să câştige în ultimele două etape (înfrângere cu Rizespor şi egal cu Hatayspor). În schimb, echipa pregătită de către Fatih Terim are două victorii consecutive (6-1 cu Denizlispor şi 1-0 cu Malatyaspor).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19937717/4/echipe-gaziante.jpg

Gaziantep este singura echipă neînvinsă în acest sezon pe teren propriu, cu şase victorii şi patru remize.

Sursa foto: Twitter Gaziantep

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele