Ultima oră
JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"

VIDEO | Germania, piedică sau revanşă? Andrei Vlad: "Nu contează ce este pe hârtie, contează ce facem pe teren"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085603/2/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-3.jpg

Echipa naţională de tineret a României are şanse bune de calificare în sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. 'Tricolorii' U21 sunt la egalitate de puncte cu Germania, înaintea meciului direct, de marţi. Portarul Andrei Vlad a declarat că nu contează calculele hârtiei, ci evoluţia jucătorilor în acest meci decisiv.

Meciul Germania U21 - România U21 este programat marţi, 30 martie, de la ora 19:00, pe TVR 1.

Germania şi România au câte patru puncte în grupa A. În runda precedentă, Germania a remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, iar România a învins Ungaria, scor 2-1.

Germania şi România s-au întâlnit ultima oară în semifinalele Campionatului European din 2019, când nemţii s-au impus cu 4-2. A fost un meci dramatic, în care ultimele două goluri ale Germaniei au venit după minutul 90.

"Suntem siguri că vom avea un meci foarte greu. Îl aşteptăm cu mare nerăbdare şi vrem să ne bucurăm la final. Nu contează ce este pe hârtie, contează ce facem noi pe teren. Sunt fericit că joc şi asta mă motivează să fac jocuri din ce în ce mai bune.

Pe Florin Niţă îl cunosc de când am fost colegi la Steaua, e un super profesionist şi cred că am învăţat câteva lucruri de la el. Îmi doresc să apăr cât mai bine, sunt motivat să fac un meci bun.

Sunt într-un moment bun al carierei. Deocamdată mă gândesc să continui pe aceeaşi pantă şi să progresez din ce în ce mai mult. Nu cred că este niciun secret. Încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenament.

În viaţă, trebuie să o luăm pas cu pas. Deocamdată sunt aici şi sunt foarte fericit. Dacă mâine nu vom reuşi să scoatem cele trei puncte, munca noastră din spate se cam anulează.

Nu mă gândesc decât la meciul nostru, n-am nicio aşteptare de la meciul Olanda – Ungaria", a spus Andrei Vlad, la conferinţa de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085603/1/grupa-tineret.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele