Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"

Superliga Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

Dinamovistul Giani Kiriţă nu îl acuză de trădare pe mijlocaşul Craiovei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19326837/1/nistor.jpg

Plecarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova, în luna ianuarie, nu a fost privită cu ochi buni de fanii dinamovişti. Suporterii l-au considerat trădător pe mijlocaş. Giani Kiriţă este, însă, de altă părere. Jucătorul care a luat două titluri cu alb-roşii crede că situaţia actuală de la Dinamo l-a împins pe Nistor să semneze cu oltenii.

"El a fost vândut, practic. El a ales să se ducă la mai bine", crede Giani Kiriţă.

Opinia lui Giani Kiriţă este susţinută şi de jucător. Nistor a răspuns recent la o serie de întrebări primite de la suporterii craioveni.



Atât la Universitatea Craiova, cât şi la Dinamo, salariile jucătorilor au fost reduse pe timpul pandemiei. Oltenii anunţă, totuşi, că vor trece cu bine peste această perioadă. În schimb, viitorul echipei din Ştefan cel Mare rămâne incert. Finanţatorul Ionuţ Negoiţă vrea să se retragă, dar nu a găsit cumpărător pentru Dinamo.

"Sunt probleme, sunt probleme mari şi mă doare pentru că sunt dinamovist şi am petrecut acolo ani frumoşi. Am câştigat trofee cu Dinamo, dar din păcate acum situaţia de acolo nu este bună", spune Lucian Goian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele