Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Gică Hagi, furios pe arbitraj după eliminarea din Cupă. "Avem VAR în România: arbitrii de tuşă. Arbitrul a făcut diferenţa azi"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria de la Ovidiu cu Farul Constanţa, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Echipa din Sfântu Gheorghe a înscris dintr-un penalty acordat în mod eronat de către Radu Petrescu, după un fault la marginea careului.

Gică Hagi, antrenorul Farului, a criticat dur arbitrajul şi a dat vina în special pe arbitrul de tuşă, care a intervenit şi l-a sfătuit pe centralul Radu Petrescu să acorde lovitură de la 11 metri în minutul 49.

Larie l-a faultat pe Luckassen chiar la marginea careului. Iniţial, Radu Petrescu n-a acordat fault, apoi a revenit şi a arătat punctul de la 11 metri, după o semnalizare din partea arbitrului de tuşă.

Bogdan Mitrea, fost jucător la Viitorul, a înscris din penalty în minutul 51.

"Meci frumos, aşa cum am anticipat, cu un adversar căruia îi place să iasă la joc, cu ritm, cu intensitate. Ambele echipe au încercat, au avut ocazii. Din păcate, noi am ratat, ei au marcat, un gol din 11 metri, care n-a fost. E realitatea, de ce să fiu supărat? Nu poate să dea arbitrul de tuşă penalty. E un metru în afară şi îl dă în careu, nu se poate! A fost o situaţie de joc foarte prost interpretată. Văd că sunt decizii luate de arbitri de tuşă, nu doar la noi, şi în alte meciuri... dau ei penalty, fac ei jocul! Centralul, dacă nu vede, te pui peste el? Sunt ei VAR-ul. Avem VAR în România: arbitrii de tuşă.

A fost un meci echilibrat, cu ritm foarte ridicat. Pot să spun că prestaţia arbitrilor n-a fost la fel ca-n prima repriză. Ăsta-i fotbalul! Asta e, mergem înainte, drumul e lung.

Pe Radaslavescu o să-l vedeţi de foarte multe ori de acum încolo. Pe Bodişteanu mai rar o să-l vedeţi. N-a jucat bine. Le dau şanse tuturor, sunt mulţi, talentaţi, dar care rezistă la presiune... fotbalul în Liga 1 nu e chiar aşa de uşor. Toată lumea spune că nu e nivel. Eu spun că azi a fost un meci foarte bun, cu ritm şi intensitate. Arbitrul a făcut diferenţa astăzi, 100%! Dacă a fost penalty, îmi cer scuze public. Dar toată lumea mi-a spus că a fost un metru în afara careului. În ce fotbal suntem? A fost un metru!

Farul e în construcţie, trebuie să ajungem să fim o echipă puternică. S-a văzut în seara asta că sunt alţii mai puternici. Pe mine să mă sperie ceva? Nu ştiţi cine sunt? Eu n-am vorbit de VAR, nu vreau să intru în comentarii. Spun doar realitatea pe care am văzut-o în seara asta. Nu ştiu, nu pot să spun când va fi VAR", a spus Gică Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele