Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO ǀ Gică Hagi, încântat de evoluţia Farului din partida cu U. Craiova: ”Am fost inspirat şi cu schimbările, şi cu echipa. Jucătorii au muncit”

Farul Constanta Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email

Farul a învins U. Craiova cu 1-0, în urma golului lui Adi Petre. A luat trei puncte şi a mai revenit în cursa pentru locurile de play-off în Casa Liga 1. La finalul întâlnirii, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă pentru unul dintre cei mai buni jucători ai partidei cu Universitatea Craiova, portarul Aioani.

În plus, ”Regele” l-a analizat şi pe puştiul Enes Sali, convocat la naţionala mare a României pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda şi Liechtenstein.

Lăsaţi-l pe Enes Sali, e un copil. Am vorbit data trecută despre el. Trebuie să avem grijă de el, să-l creştem într-un mediu bun. El să înveţe şi să se dezvolte, că are foarte multe de învăţat. De Aioani sunt convins că are talent nativ, greşeşte şi el, dar îmi place, sper să o ţină tot aşa. Îl avem şi pe Brănescu pe care l-am adus să fie acolo.

(N.r. – Despre partida cu U. Craiova) Am pregătit bine meciul. Tactic trebuia să-i blocăm pe flancuri. Am fost inspirat şi cu schimbările, şi cu echipa. Jucătorii au muncit pe teren, am avut şi şansă. Aioani a făcut un meci mare astăzi. Aşa e când ai portar, când jucătorii sunt inspiraţi. Craiova venea să înscrie rapid, o echipă foarte bună.

Singura mea problemă e că nu suntem constanţi. Probabil face parte din procesul de creştere. În vară ne-am unit, avem un brand în spate acum, responsabilitatea e mare. Avem în spate un oraş, un judeţ”, a declarat Hagi.

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 15-a din Casa Liga 1.

  • Golul a fost marcat de Petre, în minutul 77.

Echipele utilizate: 

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece (Grameni ’66), Artean, Ciobanu (Radaslavescu ’76) – Ganea (Fernandes ’70), Betancor (Petre ’76), Pitu (Boboc ’67). Antrenor: Gheorghe Hagi
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţână, Găman, Screciu, Bancu – M. Bălaşa (Creţu ’67), Nistor (Ivanov ’79) – Gustavo (Cîmpanu ’59), Houri (Baiaram ’79), Ivan – Markovic (Koljic ’59). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele