Ultima oră
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului

VIDEO | Gică Popescu anunţă vremuri grele pentru Viitorul Constanţa. ”Este acest blocaj, nici noi nu înţelegem de unde vine”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2021
mail-share icon Email

FC Viitorul a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I.

Gică Popescu, preşedintele dobrogenilor a declarat că formaţia care câştiga titlul în 2017 va avea parte de un final de sezon complicat, în care obiectivul este salvarea de la retrogradare.

"Am sperat de la început să facem acest declic, aveam nevoie de victorie pentru a recăpăta încrederea. Mă bucur că a venit în seara aceasta, pentru că eram într-o perioadă de criză şi eu sper ca acest rezultat să aducă normalitatea la noi. Eu sper ca acest rezultat pozitiv să ne readucă pe drumul cel bun şi să începem să adunăm puncte, pentru că situaţia este în continuare complicată. 

La finalul campionatului, noul obiectiv să fie îndeplinit, anume să rămânem în prima ligă. Este acest blocaj, nici noi nu înţelegem de unde vine. Eu ştiu cum este în momentul în care îţi pierzi încrederea, jucătorii nu îşi mai asumă anumite responsabilităţi. Era nevoie de acest declic, care eu sper să schimbe situaţia", a declarat Gică Popescu pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele