Ultima oră
VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League
VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter
VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare" VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare"
Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu" Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu"
VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac" VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac"
Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi

VIDEO | Gică Popescu, nemulţumit de amânarea meciului Viitorul - Poli Iaşi! "Este o situaţie atipică pentru jucători" Mesaj special pentru Măţan

Viitorul Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20002222/2/rps0016.jpg

Meciul FC Viitorul - Poli Iaşi, de la Ovidiu, care a fost întrerupt în minutul 69, din cauza vizibilităţii reduse, se va relua marţi, începând cu ora 16.00, în direct pe Look Sport. Meciul a fost oprit de către arbitrul Andrei Chivulete din cauza ceţii dense, la scorul de 0-0. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, s-a declarat nemulţumit de amânarea meciului.

După o oră de la întreruperea partidei, arbitrul şi jucătorii celor două echipe au revenit pe teren şi au constatat că meciul nu se poate relua, ceaţa fiind în continuare densă.

Ambele echipe sunt într-o situaţie dificilă în clasament. Viitorul este pe locul 13, în timp ce Poli Iaşi ocupă ultima poziţie. Viitorul a câştigat un singur meci în 2021, în timp ce Poli Iaşi n-are niciun succes în noul an.

"Nu s-a ridicat ceaţa şi ne-am pus de acord să jucăm cele 30 de minute rămase mâine, la ora 16:00. Este neplăcut pentru jucători, pentru toată lumea. Era bine să fie dus meciul la bun sfârşit. După o primă repriză nereuşită, cred că jucam bine în cea de-a doua repriză, am avut ocazii de poartă. Mâine trebuie să o luăm de la zero, avem 30 de minute la dispoziţie pentru a încerca să câştigăm.

Aici, la Constanţa, ceaţa e destul de densă. Sperăm să jucăm mâine. E neplăcut să reiei jocul din minutul 65. Este o situaţie atipică şi pentru jucători. Jucătorii trebuie să se motiveze, asta e meseria lor, trebuie să rezolve meciul. Măţan trebuie să rezolve întâi meciul de mâine, apoi să se gândească la visul american", a spus Gică Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele