Ultima oră
EXCLUSIV | Poli Iaşi, o echipă cu probleme. Ioan Ovidiu Sabău: ”Daniel Pancu se abţine să spună anumite lucruri” EXCLUSIV | Poli Iaşi, o echipă cu probleme. Ioan Ovidiu Sabău: ”Daniel Pancu se abţine să spună anumite lucruri”
EXCLUSIV | Gică Popescu explică de ce a fost demis Barrera: "Lucrurile au culminat la meciul cu Dinamo!" Revine Hagi? Răspuns ferm al "Baciului" EXCLUSIV | Gică Popescu explică de ce a fost demis Barrera: "Lucrurile au culminat la meciul cu Dinamo!" Revine Hagi? Răspuns ferm al "Baciului"
ULTIMA ORĂ | S-a retras Gabi, fostul căpitan de la Atletico Madrid ULTIMA ORĂ | S-a retras Gabi, fostul căpitan de la Atletico Madrid
Marian Copilu nu ar fi de acord cu numirea lui Adi Mutu la CFR Cluj. E pregătit să-şi dea demisia dacă fostul atacant va fi alesul Marian Copilu nu ar fi de acord cu numirea lui Adi Mutu la CFR Cluj. E pregătit să-şi dea demisia dacă fostul atacant va fi alesul
Moment istoric: nicio echipă din Casa Liga 1 nu are pe bancă un antrenor care să fi câştigat titlul de campion! Petrea va rămâne singurul cu trofeu, după plecarea lui Contra Moment istoric: nicio echipă din Casa Liga 1 nu are pe bancă un antrenor care să fi câştigat titlul de campion! Petrea va rămâne singurul cu trofeu, după plecarea lui Contra
Zi nebună în Casa Liga 1. Viitorul Constanţa, a treia echipă care îşi demite antrenorul Zi nebună în Casa Liga 1. Viitorul Constanţa, a treia echipă care îşi demite antrenorul

VIDEO | Giurgiu, Abrudan şi Goga au demarat un nou proiect fotbalistic la Cluj. Valentin Lemnaru a fost cooptat în echipă: ”Parcă lucrez de o viaţă ca antrenor”

Fotbal Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19562710/1/giurgiu.png

Din jucători, antrenori. Foştii jucători de la U Cluj, Octavian Abrudan şi Gabriel Giurgiu, împreună cu Dorin Goga, şi-au deschis o şcoală de fotbal. Aceştia le dezvăluie copiilor tainele sportului rege.

Peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani au spus ”da” fotbalului. Inclusiv fete. La ”U” Evolution, şcoala de fotbal a lui Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan şi Dorin Goga se pune accent pe educaţia copiilor. Distracţia şi voia bună îşi fac şi ele loc pe terenul de antrenament.

Gabriel Giurgiu: ”Ne-a plăcut foarte mult acest nume. Am avut o discuţie. Erau mai multe nume în discuţie, dar până la urmă ne-am gândit că e cel mai potrivit pentru noi”.

Octavian Abrudan: ”Este o evoluţie a lor, o perioadă în care să asimileze cât mai multe aptitudini. Este o reuglă care le permite fetelor să fie cu doi ani mai mari decât băieţii, dar să ştiţi că şi fetele au talent la fotbal şi se descurcă şi ele destul de bine”.

Micuţii se bucură că pot face sport şi că în acelaşi timp se joacă alături de prieteni. Messi este favoritul lor şi vor să îi calce pe urme.

Reacţiile copiilor: 

”Fotbalul este un joc care îmi place, este muncă în echipă şi este foarte frumos”.

”Îmi place foarte mult antrenamentul, am foarte buni prieteni”.

”La antrenamente e frumos când te mai joci şi cu prietenii”

”Câte goluri ai dat până acum? Maximul meu a fost 26”.

”Care e preferatul tău? Messi. Ce-ţi place la Messi? Că face driblinguri şi dă goluri”.

Printre cei 10 antrenori ai şcolii se află şi Valentin Lemnaru. A fost coleg la ”U” Cluj cu Abrudan, Goga şi Giurgiu, iar acum le dezvăluie copiilor secretele fotbalului.

Valentin Lemnaru: ”La început, sincer, mi se părea destul de complicat pentru că nu ştiam cu ce se mănâncă meseria asta, dar au trecut deja trei luni şi parcă lucrez de o viaţă. E foarte frumos. Asta mă mulţumeşte cel mai mult pentru că e tot cu U în piept”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele