Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Giurgiu, Abrudan şi Goga au demarat un nou proiect fotbalistic la Cluj. Valentin Lemnaru a fost cooptat în echipă: ”Parcă lucrez de o viaţă ca antrenor”

Fotbal Internațional Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19562710/1/giurgiu.png

Din jucători, antrenori. Foştii jucători de la U Cluj, Octavian Abrudan şi Gabriel Giurgiu, împreună cu Dorin Goga, şi-au deschis o şcoală de fotbal. Aceştia le dezvăluie copiilor tainele sportului rege.

Peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani au spus ”da” fotbalului. Inclusiv fete. La ”U” Evolution, şcoala de fotbal a lui Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan şi Dorin Goga se pune accent pe educaţia copiilor. Distracţia şi voia bună îşi fac şi ele loc pe terenul de antrenament.

Gabriel Giurgiu: ”Ne-a plăcut foarte mult acest nume. Am avut o discuţie. Erau mai multe nume în discuţie, dar până la urmă ne-am gândit că e cel mai potrivit pentru noi”.

Octavian Abrudan: ”Este o evoluţie a lor, o perioadă în care să asimileze cât mai multe aptitudini. Este o reuglă care le permite fetelor să fie cu doi ani mai mari decât băieţii, dar să ştiţi că şi fetele au talent la fotbal şi se descurcă şi ele destul de bine”.

Micuţii se bucură că pot face sport şi că în acelaşi timp se joacă alături de prieteni. Messi este favoritul lor şi vor să îi calce pe urme.

Reacţiile copiilor: 

”Fotbalul este un joc care îmi place, este muncă în echipă şi este foarte frumos”.

”Îmi place foarte mult antrenamentul, am foarte buni prieteni”.

”La antrenamente e frumos când te mai joci şi cu prietenii”

”Câte goluri ai dat până acum? Maximul meu a fost 26”.

”Care e preferatul tău? Messi. Ce-ţi place la Messi? Că face driblinguri şi dă goluri”.

Printre cei 10 antrenori ai şcolii se află şi Valentin Lemnaru. A fost coleg la ”U” Cluj cu Abrudan, Goga şi Giurgiu, iar acum le dezvăluie copiilor secretele fotbalului.

Valentin Lemnaru: ”La început, sincer, mi se părea destul de complicat pentru că nu ştiam cu ce se mănâncă meseria asta, dar au trecut deja trei luni şi parcă lucrez de o viaţă. E foarte frumos. Asta mă mulţumeşte cel mai mult pentru că e tot cu U în piept”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri