Ultima oră
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”

VIDEO | Gol de atacant pur-sânge reuşit de Bogdan Stancu! Genclerbirligi a pierdut însă meciul

Superlig Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20111093/1/stancu-fb-genclerbirligi.jpg

Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a înscris un gol în meciul pierdut, duminică, în deplasare, scor 1-2, în faţa formaţiei Ankaragucu, în etapa a XXXIV-a a campionatului Turciei. 

Stancu a marcat în minutul 75.

Pentru învingători au înscris Gural 66’ şi Kizildag 70’ (autogol).

Bogdan Stancu a intrat pe teren în minutul 67.

Genclerbirligi ocupă locul 19 în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce Ankaragucu este pe 13, cu 36 de puncte. Lider este Beşiktaş, care are 67 de puncte şi un joc mai puţin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele