Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Golul reuşit de Keşeru în partida cu Tottenham. Ludogoreţ, învinsă de trupa lui Mourinho

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19577020/4/kes.jpg

Claudiu Keşeru a marcat pentru Lododgorets, contra lui Tottenham, în grupele Europa League. Atacantul a punctat, când echipa antrenată de Jose Mourinho conducea cu 2-0.

Keşeru a profitat de o minge care a ricoşat din defensiva adversă, după un şut al un coechipier şi a finalizat în forţă din interiorul careului în poarta lui Joe Hart.

Din păcate pentru Ludogoreţ, reuşita lui Keşeru a fost doar "golul de onoare", iar Tottenham a plecat cu cele trei puncte din Bulgaria, după ce s-a impus cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele