Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Granada – Barcelona 0-4. Catalanii defilează pe terenul unde au fost umiliţi anul trecut

La Liga Publicat pe 9 ian 2021
mail-share icon Email
Barcelona s-a impus, în această seară, cu 4-0 pe terenul Granadei, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga. Messi şi Griezmann au reuşit câte o „dublă”, iar catalanii şi-au luat astfel revanşa după eşecul suferit anul trecut pe aceeaşi arenă, 0-2, când Granada era o echipă nou promovată.
 
Sâmbătă seara, oaspeţii au avut o primă repriză excelentă, în care au reuşit să concretizeze cu gol fiecare ocazie reală. Balul a fost deschis de Griezmann, în minutul 12. Cu 10 minute înainte de finalul primei reprize, acelaşi Griezmann i-a pasat lui Messi, care a făcut 2-0, însă reuşita ar fi trebuit anulată după ce Busquets făcuse un henţ în prealabil, rămas nesancţionat de arbitru.
 
Şi asta nu a fost tot. Cu 3 minute înainte de finalul primei reprize, Messi a înscris direct din lovitură liberă, iar Barcelona a intrat la cabine la avantajul unui confortabil 3-0.
 
În repriza secundă, oasoeţii au continuat să atace şi au lovit din nou, în minutul 64. Omniprezentul Griezmann a marcat din interiorul careului, la o fază pornită de la Busquets, care l-a găsut excelent pe Dembele, ultimul oferindu-i un assist colegului său de la naţionala Franţei. Ultimul eveniment notabil a avut loc în minutul 78, când Vallejo, de la Granada, a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Braithwaite, însă tabela a rămas neschimbată până la final.
 
După acest succes, Barcelona acumulează 34 de puncte şi urcă pe locul 3, la 4 puncte în urma liderului Atletico, şi la două în spatele marii rivale, Real Madrid. Catalanii au însă un meci mai mult disputat faţă de cele două echipe amintite.
 
De cealaltă parte, Granada rămâne cu 24 de puncte şi staţionează pe locul 7.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele