Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | 'Guriţă' de oxigen! Dinamo - Voluntari 3-0. Prima victorie pe teren propriu pentru 'roş-albi'! Borja Valle, golgheterul lui Dinamo

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19612892/20/rps6161.jpg

Dinamo Bucureşti a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1, în direct la Look Sport. Este prima victorie pe teren propriu pentru 'roş-albi' şi al doilea succes din acest sezon. 


Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Dinamo - FC Voluntari 3-0

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19612892/21/clasament-dinamo.jpg

Min. 87: GOL pentru Dinamo! 3-0! A înscris Borja Valle, care este golgheterul lui Dinamo, cu 5 reuşite!

Min. 86: Înlocuire la Voluntari! A ieşit Pablo, a intrat Ilie.

Min. 83: Schimbare la Dinamo! A ieşit Nemec, a intrat Gueye.

Min. 71: FC Voluntari a cerut penalty!

Min. 69: Ocazie pentru Voluntari! Ricardinho a şutat puţin pe lângă poartă, de la marginea careului.

Min. 67: GOL pentru Dinamo! 2-0! A înscris Borja Valle, în urma unui corner. Mijlocaşul spaniol s-a aflat la limita ofsaidului, iar oaspeţii protestează.

După ce a înscris, Borja Valle a făcut un gest simbolic pentru situaţia actuală a clubului: s-a bătut cu mâna pe obraz, cu trimitere la conducerea 'câinilor roşii', care nu a achitat salariile restante.

Min. 60: GOL pentru Dinamo! 1-0! A înscris Paul Anton, din pasa lui Borja Valle.

Este prima reuşită a lui Paul Anton de când a revenit la Dinamo!

Min. 59: BARĂ pentru Dinamo! Adam Nemec a trimis excelent cu capul, către colţul scurt.

Min. 56: A doua înlocuire la FC Voluntari! A ieşit Lopes şi a intrat Adi Popa.

Min. 54: Ocazie mare pentru Dinamo! Anton a şutat în forţă de la marginea careului, iar portarul Lavin a respins mingea în faţă. Ulterior, Nemec a înscris, dar reuşita a fost anulată corect pe motiv de ofsaid.

Min. 47: BARĂ pentru FC Voluntari! Ricardinho a şutat excelent de la marginea careului, către colţul lung, iar portarul Mejias era învins.

Min. 46: A început repriza a doua! Prima înlocuire la Dinamo! A ieşit Măgureanu şi a intrat Borja Valle.

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Raportul şuturilor pe poartă a fost 3-1 pentru Dinamo, iar cel al ocaziilor de gol 7-5 pentru gazde.

Min. 45: Cartonaş galben pentru Juan Camara (Dinamo).

Min. 42: Ocazie pentru Voluntari! Greşeală mare a lui Puljic, dar Betancor şutează mult peste poartă, din centrul careului.

Min. 41: Schimbare la FC Voluntari! A ieşit Borţoneanu şi a intrat Ricardinho.

Min. 39: Ocazie pentru Dinamo! Camara a pătruns excelent în careu şi a şutat cu piciorul stâng, dar mingea a fost deviată în corner de către un adversar.

Min. 37: Ocazie pentru Dinamo! Camara şi Anton au reuşit driblinguri în careu, dar nu au reuşit să şuteze. În cele din urmă, mingea a ajuns la Sorescu, care a şutat slab cu piciorul stâng, la colţul lung.

Min. 25: Ocazie pentru Voluntari! Mailat a şutat pe lângă poartă din poziţie bună - lateral dreapta, din careu.

Min. 19: Ratare uriaşă a lui Nemec! Atacantul a şutat în portar din şase metri, dar a fost semnalizat în ofsaid în cele din urmă.

Min. 11: Ocazie pentru Dinamo! Camara a şutat bine, dar portarul a reţinut mingea.

UPDATE 20:31 A început meciul din 'Ştefan cel Mare'!

UPDATE 19:20 Iată echipele de start! Fabbrini revine în primul '11' al 'câinilor roşii'. Sorescu joacă fundaş dreapta!

Dinamo: Mejias – Isma Lopez, Ehmann, Puljic, Sorescu – Gol, Anton – Fabbrini, Măgureanu, Juan Camara – Nemec.

Voluntari: Lavin – Al. Vlad, Fl. Achim, Balaur, Grădinaru – Ion Gheorghe, Pablo de Lucas, Borţoneanu – Lopes, Betancor, Mailat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19612892/4/echipe-de-start-dinamo-voluntari.jpg


Look Sport transmite meciul dintre Dinamo şi FC Voluntari, contând pentru etapa 11 din Casa Liga 1, vineri, de la 20:30. Cele mai importante faze ale jocului vor fi redate live video pe site-ul www.looksport.ro.

Dinamo caută să obţină a doua victorie din sezonul curent, după ce formaţia alb-roşie a întrerupt prin egalul cu ”lanterna” Astra Giurgiu o serie ruşinoasă de cinci eşecuri consecutive în primul eşalon. ”Câinii” se confruntă cu o adevărată criză la echipă. Pe lângă faptul că ocupă penultimul loc în clasament, aceştia au de luni bune salariile neplătite, conducerea spaniolă nu dă niciun semn concret că ar fi dispusă să rezolve problemele financiare cu care se confruntă clubul, iar zvonurile plecării lui Cosmin Contra par să prindă tot mai mult contur pe zi ce trece.

De cealaltă parte, Voluntari nu surprinde şi nici nu dezamăgeşte. Ilfovenii se află pe locul 10, cu 13 puncte acumulate prin patru victorii şi un egal, la care se adaugă şi alte cinci înfrângeri. Golaverajul lor este unul pozitiv, 14-13, iar în ultimele cinci jocuri şi-au trecut în cont două succese şi trei eşecuri (V-Î-Î-Î-V). Trupa pregătită de Mihai Teja porneşte ca principală favorită, date fiind forma lui Dinamo şi problemele cu care se confruntă.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele