Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică

VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19626762/5/haaland.jpg

Norvegianul Erling Haaland a înscris de patru ori pentru Borussia Dortmund în meciul din deplasare cu Hertha Berlin, scor 5-2, în etapa a 8-a din Bundesliga, în direct pe Look Sport 2. Haaland a doborât un record vechi de 57 ani, fiind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în primele 22 de meciuri în Bundesliga.

Haaland a ajuns la un total de 23 de goluri în 22 de partide disputate până acum în campionatul Germaniei (în sezoanele 2019-2020 şi 2020-2021).

Norvegianul a depăşit recordul legendarului fotbalist german Uwe Seeler, care a înscris de 20 de ori în primele sale 22 de meciuri în prima ligă germană, în tricoul formaţiei Hamburger SV, pe parcursul sezonului 1963-1964.

La doar 20 de ani, Erling Haaland a devenit cel mai tânăr jucător care a reuşit să marcheze patru goluri într-o singură partidă din Bundesliga (în minutele 47, 49, 62 şi 80).

Atacantul norvegian are 10 goluri în 7 meciuri în Bundesliga, fiind al doilea golgheter în acest sezon, după Robert Lewandowski (11 reuşite).

Recent, Erling Haaland a primit trofeul 'Golden Boy', atribuit celui mai bun tânăr jucător din Europa, într-o anchetă efectuată de cotidianul italian Tuttosport.

80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland (20 de ani), potrivit Transfermarkt. Liverpool şi Real Madrid sunt interesate de transferul atacantului norvegian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele