Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | Haaland de Liga 3 joacă la Dej şi e fan Lewandowski. A dat 4 goluri în 12 minute

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20493872/1/visic.png

Un jucător de la echipa de liga a treia Someşul Dej a făcut senzaţie la ultimul meci al anului. Sârbul Visic a reuşit patru goluri în 12 minute. Atacantul a dat şi o pasă decisivă în victoria echipei sale cu 5-0, cu Luceafărul Oradea.

El le-a adus aminte tuturor şi de Haaland, după ce a respins un corner de la poarta sa şi apoi a sprintat aproape 100 de metri în doar 12 secunde şi a marcat reuşita finală. Acesta a declarat că este fan Lewandowski de la Bayern Munchen.

”De când eram mic am fost fanului lui Bayern Munchen şi pentru că joacă pe poziţia mea, îmi place Robert Lewandowski. Îmi păre rău că nu a primit Balonul de Aur şi nu cred că s-a procedat corect”, a spus fotbalistul sârb, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri