Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | HAALAND FACE DIN NOU SPECTACOL, IAR DORTMUND CÂŞTIGĂ CATEGORIC CU KOLN. PUŞTIUL-MINUNE AL NORVEGIEI A REUŞIT „DUBLA” ÎN 10 MINUTE

Bundesliga Publicat pe 25 ian 2020
mail-share icon Email

Dortmund s-a impus la scor, 5-1 cu FC Koln, într-un meci din etapa a 19-a din Bundesliga transmis în direct de Look Plus. Gazdele au început cu Haaland pe bancă, iar Guerreiro a lovit încă din primul minut, după care Reus a majorat diferenţa, din minutul 29.

La scurt timp după pauză, puştiul minune al Angliei, Jadon Sancho a făcut 3-0, în minutul 48, după care oaspeţii au redus din handicap prin Uth, în minutul 65. Imediat după reuşita lui Koln, Lucien Favre a mutat şi l-a introdus pe Haaland pe teren în locul lui Thorgan Hazard. Iar norvegianul şi-a intrat imediat în rol şi a făcut spectacol. A marcat mai întâi în minutul 77, după care a închis tabela exact 10 minute mai târziu.

Dortmund face acum 36 de puncte şi vine pe locul 3, egalând-o pe Bayern în clasament. Bavarezii au însă un golaveraj superior şi un meci mai puţin disputat. Lider este în continuare Leipzig, care are 40 de puncte, De cealaltă parte, Koln are doar 20 de puncte şi este în acest moment a 13-a în Bundesliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele