Ultima oră
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei

VIDEO | Hagi, cuvinte de laudă pentru elevii săi, după succesul la scor cu Hermannstadt. ”Cel mai fericit sunt pentru Achim, pentru că i-am găsit poziţia”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19399297/1/hagi-3.jpg

Gică Hagi s-a declarat extrem de mulţumit de jocul echipei sale, care a câştigat cu 4-1, partida contra celor de la Hermannstadt.

Remarcaţii au fost Vlad Achim şi Gabi Iancu, care au marcate fiecare câte două goluri:

 "Cred eu că a fost o perioadă din minutul 20 până în 45 când adversarul a jucat bine. Dar după pauză noi am jucat bine, am marcat şi goluri multe. Sunt fericit pentru jucători şi nu e uşor cu această presiune. Cel mai fericit sunt pentru Achim, pentru că i-am găsit poziţia. Despre Iancu ştiam deja, dar Vlad Achim face lucrurile bune, i-am găsit poziţia. E surpriză. Eram nemulţumit înainte, acum sunt foarte mulţumit de el. Noi mergem pe drumul nostru.

Când ajungi să faci echipe de start la alte cluburi, e jalnic. Nu are legătură cu fotbalul, cu ce e profesionist. Am fost la un nivel mare şi trebuie să mă concentrez pe lucrurile astea. Restul... Eu ştiu că în România se vorbeşte foarte mult, pe teren se face puţin"
, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei.

Gabi Iancu după ”dubla” de azi a devenit golgheterul campionatului, cu 13 reuşite, urmat de Florinel Coman şi Denis Alibec, ambii cu 11 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele