Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

VIDEO | Hagi nu s-a înşelat! Pariul "Regelui" a îngenuncheat Dinamo în 15 minute

Liga I Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20017374/7/jo.jpg


Jo Santos, 29 de ani, a avut nevoie, practic, de doar 15 minute pentru a decide meciul dintre Dinamo şi Viitorul, din Ştefan cel Mare.
 
Mijlocaşul ofensiv brazilian şi-a dat rapid măsura talentului în "Groapă", iar la finalul primului sfert de oră îşi trecuse în cont, deja, un gol şi un penalty obţinut.
 
În minutul patru, Jo a profitat de o degajare a lui Ehmann în George Ganea, iar calitatea tehnică i-a permis să plaseze mingea la colţul lung, pe lângă Eşanu, pentru 1-0.

 
În minutul 15, sud-americanul a luat o fază pe cont propriu, i-a păcălit ca în curtea şcolii pe Steliano Filip şi Diego Fabbrini, apoi a fost faultat şi arbitrul Cojocaru a dictat penalty. Lui George Ganea nu i-a rămas decât să transforme lovitura de la 11 metri pentru un 2-0 în care Jo a jucat rolul protagonistului.mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele