Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Hamilton, dezamăgit după antrenamentele din Turcia! "A fost un dezastru" Britanicul poate deveni campion mondial duminică, în direct la Look Sport+

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 13 nov 2020
mail-share icon Email

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei va fi transmis în direct la Look Sport+, duminică, de la ora 13:10. Britanicul Lewis Hamilton (35 de ani) poate să câştige cel de-al patrulea titlu la rând şi al şaptelea din carieră, pentru a egala recordul lui Michael Schumacher. La finalul celei de-a doua sesiuni de antrenament, pilotul de la Mercedes s-a declarat extrem de dezamăgit de calitatea circuitului de la Istanbul.

Mercedes a câştigat deja titlul la constructori, al şaptelea la rând. În clasamentul piloţilor, Lewis Hamilton are un avans de 85 de puncte faţă de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas.

La Istanbul, în a doua sesiune de antrenamente, Lewis Hamilton a fost al patrulea cel mai rapid. Bottas a fost al treilea.

Max Verstappen (Red Bull) a fost cel mai rapid, urmat de Charles Leclerc (Ferrari). Calificările sunt programate sâmbătă, de la ora 15:00, ora României.

Circuitul de la Istanbul a găzduit ultima dată un Mare Premiu de Formula 1 în 2011. Suprafaţa a fost înlocuită în urmă cu două săptămâni, iar piloţii sunt nemulţumiţi.

"A fost un dezastru. Este un circuit fantastic, dar nu înţeleg de ce au cheltuit milioane de euro pentru a reface suprafaţa. Este mai greu decât la Portimao (Marele Premiu al Portugaliei), sunt probleme mari cu cauciucurile. M-am simţit ca la patinoar şi nu cred că situaţia se va schimba.

Simt că parcă sunt porţiuni umede pe tot circuitul. Când vrei să accelerezi, realizezi că totul se desfăşoară prea rapid. E o problemă mare cu temperatura pneurilor. Suprafaţa este foarte moale", a spus Lewis Hamilton, citat de BBC.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19594111/2/lewis-hamilton.jpg

Lewis Hamilton deţine recordul de victorii în Formula 1 – 92. Precedentul record i-a aparţinul germanului Michael Schumacher – 91.

Iată scenariile în care Lewis Hamilton poate deveni campion mondial în sezonul 2020 al Formulei 1, la Istanbul, în direct la Look Sport+:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19594111/3/scenarii-hamilton.jpg

Sursa foto: Twitter F1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele