Ultima oră
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”

VIDEO | Haţegan, luat la ochi de presa internaţională. Ce au scris jurnaliştii după deciziile controversate din Manchester City - Borussia Dortmund

Champions League Publicat pe miercuri, 00:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20103034/3/hategan.jpg

Ovidiu Haţegan a fost luat în vizor de presa internaţională, după deciziile din partida Manchester City – Borussia Dormund, în urma cărora a anulat un penalty după analiza VAR, pentru englezi, şi a dat fault în atac la un gol al nemţilor.

Jurnaliştii au comentat pe site-urile de socializare modul în care au văzut deciziile luate de arbitrul central român.

Henry Winter, jurnalist la Times Sport: ”Foarte, foarte bizar arbitrajul lui Ovidiu Haţegan până în acest punct”.

John Bennett, reporter BBC Sport: ”Nu veţi găsi decizii de arbitraj mai rele decât anularea golului lui Jude Bellingham. De ce să fluieri atât de rapid, când ai varianta să verifici la VAR?”.

Gabriele Marcotti, jurnalist ESPN şi Corriere dello Sport, a notat: ”Înţeleg de ce nu au putut să revadă faza la VAR, pentru că a fluierat înainte să intre mingea în plasă, dar nu mi se pare just. Nu e o seară grozavă pentru Haţegan”.

Fazele controversate şi deciziile luate de Haţegan:

 

mail-share icon Email
viewscnt