Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Hermannstadt - Chindia 1-0. Croatul Gabriel Debeljuh, decisiv într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte

Fotbal Internațional Publicat pe 2 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19287677/2/hermannstadt.jpg

Hermannstadt s-a impus azi, pe teren propriu, 1-0 cu Chindia Târgovişte, în prima etapă din play-out. 

Croatul Gabriel Debeljuh a marcat unicul gol al meciului, încă din minutul 4. Miza partidei şi-a spus cuvântul spre final, când centralul Horia Mladinovici i-a eliminat pe Negut, de la oaspeţi, respectiv pe Oprut de la echipa sibiană. Cei doi au văzut al doilea cartonaş galben în minutul 72 şi au privit finalul jocului din tribună.

Victoria obţinută azi le permite sibienilor să urce de pe locul 12 până pe 10, cu 16 puncte. De fapt, cele două echipe au făcut rocadă în acestă etapă. Chindia, care se afla pe poziţia a 10-a înaintea rundei, coboară pe locul 12, iar finalul de sezon se anunţă cum nu se poate mai dificil pentru dâmboviţeni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri