Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Hermannstadt – Chindia 1-1. Opt meciuri consecutive fără eşec pentru echipa din Târgovişte

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19931755/9/alx-2466a.jpg

FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte au remizat, scor 1-1, la Mediaş, în etapa a 19-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Echipa pregătită de către Emil Săndoi are 8 meciuri consecutive fără înfrângere şi şi-a consolidat locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezenţa în play-off.

Hermannstadt a jucat mai bine în prima repriză şi a deschis scorul în minutul 18, prin Karanovic. Chindia a controlat repriza secundă, iar Căpuşă a egalat în minutul 50.

În minutul 69, Neguţ putea să înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. A reluat din foarfecă, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. 

Continuă seria negativă la Hermannstadt, care n-a mai câştigat în Liga 1 din 13 decembrie. Echipa pregătită de către Liviu Ciobotariu este antepenultima în clasament.

Chindia Târgovişte este una dintre revelaţiile campionatului, fiind pe locul 6 în Liga 1, cu un avans de patru puncte faţă de FC Botoşani, FC Viitorul şi UTA.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19931755/8/clasament-chindia.jpg


  • Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Stoica, Matricardi, Opruţ – Addae, Romario Pires (Aralica 72'), Dâlbea – Sîntean (Petrescu 56') – Mayoral, Karanovic (Joalisson 72').
  • Chindia: Aioani – Dinu, Iacob, Piţian, Căpuşă – M. Costea (Yameogo 71'), Dumitraşcu, Raţă, Neguţ – D. Popa, Berisha (Kocic 77').

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! Hermannstadt - Chindia 1-1, la Mediaş.

Min. 85: Cartonaş galben pentru Vadim Raţă (Chindia)!

Min. 82: Cartonaş galben pentru Stoica (Hermannstadt)! Joc extrem de fragmentat în ultimele minute!

Min. 81: Cartonaş galben pentru Aralica (Hermannstadt).

Min. 77: Schimbare la Chindia! Iese Berisha, intră Kocic, care debutează pentru Chindia, după transferul de la FC Voluntari.

Min. 73: Încăierare între jucătorii celor două echipe! Neguţ (Chndia) şi Addae (Hermannstadt) au fost avertizaţi cu cartonaşul galben.

Min. 72: Dublă schimbare la Hermannstadt! Au ieşit Karanovic şi Romario Pires, au intrat Joalisson şi Aralica.

Min. 71: Schimbare la Chindia! A ieşit Costea, a intrat Yameogo.

Min. 69: Ocazie mare de gol pentru Chindia! Neguţ a încercat să înscrie spectaculos, din foarfecă, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 56: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Sîntean, a intrat Petrişor Petrescu.

Min. 50: GOL pentru Chindia! 1-1! A înscris Căpuşă, care a apărut surprinzător în careu, a preluat şi a înscris din câţiva metri.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Hermannstadt - Chindia 1-0

Min. 34: Ocazie pentru Hermannstadt! Mayoral a scăpat de marcaj şi a intrat în careu, în banda dreaptă, dar a şutat pe lângă poartă.

Min. 24: Ocazie pentru Chindia! Mihai Costea a şutat în forţă de la 20 de metri, dar portarul Cristiano a respins mingea.

Min. 18: GOL pentru Hermannstadt! 1-0! A înscris Karanovic, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Sîntean.

UPDATE 17:00 A început meciul de la Mediaş, unde a început să ningă.

UPDATE 16:10 Iată echipele de start!

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Stoica, Matricardi, Opruţ – Addae, Romario Pires, Dâlbea – Sîntean – Mayoral, Karanovic.

Chindia: Aioani – Dinu, Iacob, Piţian, Căpuşă – M. Costea, Dumitraşcu, Raţă, Neguţ – D. Popa, Berisha.


Ziua de joi din Casa Liga 1 debutează pe Look Sport cu o confruntare extrem de interesantă. La Mediaş, cei de la Hermannstadt urmează să primească vizita Chindei Târgovişte.

Gazdele sunt în mare foame de puncte. După demiterea lui Ruben Albes şi instalarea lui Liviu Ciobotariu rezultatele pozitive nu au apărut. Ardelenii sunt pe penultimul loc, cu doar un punct peste ”lanterna roşie” Poli Iaşi.

Pe de altă partie, Chindia este revelaţia startului de sezon, dâmboviţenii sunt pe un ireal loc şi pot spera la un loc de play-off, un lucru mare, în contextul în care trupa lui Emil Săndoi a disputat stagiunea trecută barajul de menţinere, iar intersezonul nu a adus transferuri spectaculoase.

Joc promiţător vs încă trei puncte

Hermannstadt nu a avut şanse runda trecută, dar a jucat curajos, în faţa celor de la CFR Cluj, chiar dacă a deschis scorul. Sibienii au cedat cu 1-3, dar antrenorul Liviu Ciobotariu nu a avut ce să le reproşeze jucătorilor. El a fost mulţumit de modul în care elevii săi au reacţionat. Punctul slab al lui Hermannstadt a fost condiţia fizică, în opinia lui Ciobotariu.

În schimb, cei de la Chindia au trecut pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Academica Clinceni, o altă formaţie care are un start de sezon peste aşteptări, dar care treptat pierde din turaţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele