Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari 2-1. Sibienii obţin a treia victorie consecutivă în mandatul lui Ruben Albes

Fotbal Internațional Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19418249/3/hermannstadt-sport-pictures.jpg

Hermanstadt s-a impus, azi, pe teren propriu, 2-1 cu FC Voluntari, într-un meci care a contat pentru play-out-ul din Casa Liga 1.

Confruntarea dintre cele două echipe a fost tensionată, în care miza - evitarea retrogradării - şi-a lăsat din plin amprenta. Nici nu a început bine meciul, iar oaspeţii au solicitat cartonaş, la o fază la care Cuadado a căzut la pământ, plin de sânge, după un contact însă mai degrabă involuntar cu Stoica. În minutul 18, gazdele au cerut gol, la o fază la care Jo Santos a reluat cu capul, iar Cojocaru a respins mingea de pe linia porţii, Inevitabilul s-a produs după ceva mai mult de o jumătate de oră de joc. În minutul 34, Cojocaru a fost nevoit să se recunoască învins la execuţia lui Yazalde, şut de la 12-13 metri, dintr-o poziţie ideală. 

Până la final, cele două echipe au reuşit să marcheze câte un gol. În minutul 80, acelaşi Yazalde a trimis o centrare ideală, iar nou intratul Almeida a reluat cu capul în plasă, pentru 2-0.

S-a terminat, însă, 2-1, pentru Eric a transformat superb o lovitură liberă, în minutul 90, însă prea târziu pentru ca Voluntariul să mai poată să emită pretenţii.

Sibienii ajung la a treia victorie consecutivă, acumulează 27 de puncte şi urcă două poziţii în clasamentul play-out-ului, de pe 5 până pe 3. De cealaltă parte, ilfovenii rămân pe locul secund şi au 28 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri