Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

VIDEO | Hermannstadt şi Gaz Metan au fost în planul secund în meciul direct. Centralul Radu Petrescu a luat prim-planul cu o prestaţie mediocră. Oaspeţii s-au impus cu 2-1

Superliga Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

 

Gaz Metan Mediaş a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), pe FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a 4-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Gazdele au ratat un penalti, în minutul 25.

Deşi meciul a avut loc la Mediaş, a fost considerat pe teren propriu pentru echipa FC Hermannstadt, care îşi dispută jocurile de acasă în afara Sibiului, deoarece stadionul ei este în renovare.

Au marcat: Petrişor Petrescu '31 / Ricardo Valente '20, '45+1.

  • 0-1, min. 20: Deaconu a executat un corner de pe partea stângă şi Ricardo Valente, nemarcat de nimeni, a înscris cu capul din careul mic;
  • 1-1, min. 31: Petrişor Petrescu a marcat spectaculos cu un şut de la 20 metri, dar golul a fost iniţial anulat pentru ofsaid. După mai multe discuţii între arbitrii şi jucători, golul a fost validat, spre nemulţumirea oaspeţilor. Antrenorul Mihai Teja a fost trimis în tribună după această fază, pentru proteste;
  • 1-2, min. 45+1: Deaconu a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă şi Ricardo Valente a marcat din nou, deviind mingea cu capul în plasă.

În minutul 25, Yuri l-a faultat pe Sîntean în marginea careului şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti. Petrişor Petrescu a executat pe centrul porţii şi Pleşca a respins cu pumnii balonul.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Hermannstadt: Figueidero – Măţel (Aosman '64), Matricardi, I. Stoica, Opruţ (Vodă '88) – Addae (Dâlbea '88) – Belu-Iordache, Alhassan (Sebaihi '65), Sîntean (Bagarici '46), P. Petrescu – Yazalde. Antrenor Eugen Beza;

Gaz Metan: Pleşca – Baco, Yuri, Trif (Larie '66) – Butean, G. Moura, Alceus, Deaconu (Roberto Romeo '67), Velisar – Ciocan (Valente '15), V. Morar (Ze Manuel '56). Antrenor Mihai Teja.

Meciul în format live-text + video: 

Hermannstadt - Gaz Metan 1-2 (Petrescu 31 / Valente 20, 45+1) 

Min. 90+3: Final de meci! Rezultatul e influenţat decisiv de multe decizii controversate şi incorecte luate de Radu Petrescu şi de brigada sa.

Min. 78: Sebaihi are o intrare urâtă la Butean, la care putea să primească roşu direct. Radu Petrescu dă doar fault. Brigada condusă de Petrescu, multe greşeli care influenţează clar scorul. 

Min. 67: Hermannstadt încearcă să egaleze, dar atacurile nu sunt duse până la capăt. Gaz Metan se apără bine, dar nici gazdele nu au faze prea periculoase. Problemele intervin în preajma careului.  

Min. 46: Start în partea secundă. 

Min. 45+3: Final de primă parte. 

Min. 45+1: GOOOL Gaz Metan! Acelaşi Valente marchează cu capul, dar de data asta după o lovitură liberă executată de Deaconu.

Min. 31: GOOOL Hermannstadt! Petrişor Petrescu marchează de această dată, cu un şut superb de la marginea careului. Radu Petrescu validează golul prima dată, iar apoi merge să se consulte cu unul din asistenţi. Arată poziţie neregulamentară de joc, pentru offside, dar apoi se răzgândeşte iar. După protestele celor de la Hermannstadt validează în cele din umă reuşita. Teja e eliminat pentru proteste.

Min. 25: Petrişor Petrescu ratează de la 11 metri, după un fault controversat. Bate pe centru, portarul Răzvan Pleşca rămâne pe loc şi respinge.

Min. 20: GOOOL Gaz Metan! Valente marchează cu capul, în urma unui corner. E liber în careu, nu e ţinut de nimeni, fundaşii de la Hermannstadt sunt la mare distanţă de el.

Min. 1: Începe meciul! 


De altfel, ultimele trei meciuri directe s-au terminat nedecis, incluzându-le pe cele două din acest sezon regular. Mai mult, de fiecare dată când cele două echipe au remizat, scorul a fost identic: 1-1. 

Confruntarea de marţi le găseşte pe gazde într-o situaţie delicată. Când s-au jucat trei etape din play-out, Hermnnstadt are 16 puncte şi e pe antepenultimul loc, poziţie de baraj. Echipa patronată de Ana Maria Prodan a pierdut deja două partide - 0-2 cu Chindia, în deplasare, şi 1-3 cu Astra Giurgiu, pe teren propriu. Totodată, sibienii au reuşit o victorie în ultima rundă, 1-0 cu UTA, chiar la Arad.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş e pe locul 11, al cincilea din play out. Medieşenii au acum 21 de puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele