Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Hoffenheim - Borussia Dortmund 2-3. "Verzii" pun presiune pe Bayern, dar l-au pierdut pe Haaland

Bundesliga Publicat pe 22 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20566873/1/2a.jpg


Se strânge clasamentul în Bundesliga! Borussia Dortmund a învins Hoffenheim, 3-2 în deplasare, în direct la Look Sport, şi s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Bayern Munchen. Marcator al golului de 1-0, Erling Haaland a acuzat probleme la inghinali şi a ieşit de pe teren în minutul 63.
 
Startul partidei din etapa a 20-a a Bundesliga 2021/2022 a fost unul perfect pentru echipa lui Marco Rose. După o fază superbă, în care au legat 20 de pase, verzii au dus mingea în flancul stâng, la Malen, care a combinat cu Bellingham şi l-a servit pe Haaland pentru 1-0.

 
Egalarea a venit în minutul 45+1, când Bebou a centrat din dreapta, iar golgheterul croat Kramaric a reluat frumos, din vole, pentru 1-1.



Trei puncte, dar Haaland s-a accidentat!

Rose a mutat cu Hazard în locul lui Brandt, în minutul 56, iar peste doar două minute echipa sa a revenit în avantaj graţie lui Marco Reus, care s-a demarcat perfect pe zonă centrală şi a finalizat cu ceva emoţii al doilea assist al meciului pentru olandezul Malen.

 
În minutul 63 s-a terminat meciul lui Erlind Haaland, care acuza probleme la inghinali încă din prima repriză. Incapabil să continue, norvegianul a fost înlocuit cu Axel Witsel.

 
La trei minute distanţă, acelaşi Malen şi-a completat hat-trick-ul de pase decisive cu o centrare în faţa porţii pe care Raum a negociat-o prost şi a trimis-o în propria plasă. 3-1 pentru Dortmund, rezultat venit, totuşi, pe fondul unui joc bun al gazdelor.



3-2 s-a făcut în minutul 77, când rezerva Rutter  profitat de pasa excelentă a lui Dabbur şi l-a învins pe Kobel.



Cu victoria de pe terenul lui Hoffe, Borussia strânge 43 de puncte, suficient pentru a pune presiune pe Bayern (46 de puncte), care joacă în această etapă pe terenul celor de la Hertha Berlin. Hoffenheim cade de pe patru pe şase, cu 31 de puncte, fiind depăşită de Freiburg şi Union Berlin, care au învins Stuttgart (2-0), respectiv Borussia Monchengladbach (2-1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele