Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO: Ianis Hagi, prezentat la Rangers: "A fost prima mea opţiune". Obiectivul îndrăzneţ pe care l-a setat

Stranieri Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19400974/1/i2.jpg


Prezentat oficial în calitate de jucător al lui Rangers, după transferul de cinci milioane de euro de la Genk, Ianis Hagi (21 de ani) a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre provocările care-l aşteaptă din nou sub comanda lui Steven Gerrard (40 de ani).
 
Primit cu căldură la Glasgow, fiul lui Gică Hagi spune că Rangers a fost prima sa opţiune şi speră că el şi colegii lui vor reuşi să stea departe de accidentări în această perioadă: "Am fost foarte fericit pentru că totul s-a rezolvat rapid. Rangers a fost mereu prima mea opţiune. Sunt fericit că totul a mers bine. Este un club uriaş, cu istorie şi cu dorinţa de a câştiga trofee. Astea au contat şi m-au făcut să vreau să fiu aici.
 
Mai avem până începem şi avem timp să intrăm în formă. Cel mai important este să nu ne accidentăm. Avem tot ce ne trebuie ca să fim 100% pregătiţi, din punct de vedere mental şi fizic. Abia aştept să revină lucrurile la normal. E greu să îţi imaginezi stadionul gol. Sper să nu jucăm multe meciuri fără fani. Pentru ei jucăm fotbal. Fără ei nu e la fel. 
 
Liga din Scoţia e total diferită de cele în care am jucat, dar am fost ajutat de fiecare dată. Am avut mereu pe cineva care să mă ajute înainte de meciuri şi antrenamente. Colegii, antrenorii şi cei de la club m-au ajutat să mă integrez. Acum va fi mai bine pentru mine şi sper că putem termina sezonul viitor. Sunt foarte fericit cu ce fac aici. Mentalitatea de aici mi se potriveşte, este un mediu bun pentru mine", a declarat Ianis.

Miza pe returul cu Leverkusen

Gândul lui Ianis zboară acum la manşa retur a optimilor de finală din Europa League. Chiar dacă Rangers a pierdut destul de clar primul meci, pe Ibrox Park, 1-3 cu Bayer Leverkusen, speranţele lui Ianis se leagă de revenirea pe care scoţienii au avut-o în 16-imi, cu Braga, când au întors meciul de la 0-2 la 3-2: "Meciurile din Europa League sunt cu adevărat speciale. Nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea. Avem returul cu Leverkusen pe care ne concentrăm. Chiar dacă ma pierdut în prima manşă, nimic nu este pierdut niciodată în fotbal. Orice se poate întâmpla la meciul retur. Cred că am demonstrat tuturor la meciul tur cu Braga că putem schimba radical soarta unei partide în zece minute sau mai puţin. Să jucăm în Europa League este cu adevărat special, aşa că nu putem să renunţăm", a mai declarat Ianis.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele