Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | Ianis Hagi, unul dintre jucătorii remarcaţi de UEFA în 2020! Cele mai frumoase reuşite ale mijlocaşului

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19840116/1/ianis-hagi-rangers-gol.jpg

Ianis Hagi a avut un an foarte bun la Glasgow Rangers. Mijlocaşul român în vârstă de 22 de ani are 7 goluri şi 12 pase decisive în 38 de meciuri jucate în tricoul echipei scoţiene. Ianis Hagi a fost remarcat şi de site-ul UEFA, care a inclus evoluţia sa în meciul Rangers - Braga, din Europa League, printre cele mai spectaculoase din 2020.

În sezonul 2019-2020 al Europa League, Ianis Hagi a înscris două goluri pentru Rangers în victoria de pe teren propriu cu Braga, scor 3-2, în returul play-off-ului.

 

 

Internaţionalul român a continuat evoluţiile remarcabile pentru Rangers, iar în acest sezon a reuşit 4 goluri şi 10 pase decisive în 25 de meciuri, în toate competiţiile.

Ieri, antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a remarcat forma bună a lui Ianis Hagi, dar a precizat nu îi garantează un loc de titular în derby-ul cu Celtic, din 2 ianuarie, transmis în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele