Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Ibra ajunge la 40 de ani, dar primeşte laude după un început fantastic de sezon cu AC Milan: ”E mai puternic ca în urmă cu 10-12 ani”

AC Milan Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a făcut din nou diferenţa pentru AC Milan, de data aceasta într-un derby din Serie A, cu Napoli. Suedezul a marcat două goluri şi a primit laude din partea antrenorului advers, Gattuso. Fostul mijlocaş al Milanului îl vede mai bun ca în anii trecuţi, deşi nu mai are mult şi ajunge la 40 de ani.

Zlatan e mai puternic decât era în urmă cu 10-12 ani. Milan şi-a făcut strategia în jurul lui Zlatan, îşi pune baza în el şi e convinsă sută la sută de ceea ce face. Milan se bazează mult pe centrări către Zlatan întrucât colegii lui ştiu că el va reuşi să le fructifice. Noi am avut multe şanse în meciul cu Milan, dar n-am reuşit să le valorificăm”, a spus Gattuso, pentru Sky Sport Italia, citat de Goal.com.

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Napoli, într-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ibrahimovici ’20, ’54 şi Hauge ‘90+5. Pentru Napoli a înscris Mertens, în minutul 63. În minutul 66, de la gazde a fost eliminat Bakayoko.

Tot duminică, Udinese s-a impus pe teren propriu în faţa echipei Genoa, scor 1-0.  A marcat De Paul, în minutul 34. În minutul 90+7, de la Genoa a fost eliminat Perin.

AC Milan este lider în clasament, cu 20 de puncte (şase victorii, două remize). Napoli este pe şase, cu 14 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele