Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Ilie Poenaru, critic şi suportiv cu elevii săi, după victoria de la Giurgiu: ”Mă aşteptam la mult mai mult”

Academica Clinceni Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

 

Ilie Poenaru a avut un discurs echilibrat după ce Academica Clinceni s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-2, în etapa a zecea din Casa Liga 1. Tehnicianul nu a fost mulţumit de jocul elevilor săi, însă, chiar şi aşa, i-a lăudat pentru victoria obţinută şi pentru atitudinea arătată. În privinţa obţinerii unui loc în play-off, la finalul sezonului regulat, Poenaru i-a îndemnat pe jucătorii din Clinceni să rămână cu picioarele pe pământ.

"Jocul nu a fost atât de bun, din păcate. Mă aşteptam la mult mai mult, mă aşteptam să stăm mai mult în posesie, mă aşteptam să pasăm, pentru că eram în creştere, ca şi joc vorbesc. Important că la pauză au înţeles anumite lucruri. Le-am transmis că trebuie să jucăm mai repede, să schimbăm direcţia mult mai rapid şi să fim mai verticali.

Merită felicitaţi pentru atitudine, pentru cele trei puncte, care sunt foarte importante pentru noi, pentru moral şi pentru continuitate. Sunt bucuros pentru că au atitudine bună şi am un grup unit. Şi dacă jucăm mai slab, reuşim să facem un rezultat bun.

Nu trebuie să ne hazardăm, pentru că suntem... Chiar dacă au trecut etape destule, încă mai avem mult de muncă. Diferenţa nu este foarte mare. La un meci poţi să urci un loc, două sau trei, sau la fel de bine poţi să cobori două, trei locuri. Ne gândim că vrem să facem o performanţă, dar drumul este lung şi trebuie să rămânem modeşti în continuare, să muncim mai mult şi vom vedea când tragem linie la sfârşit.", a declarat Ilie Poenaru, după meci.

Formaţia Academica Clinceni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a X-a a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Markovici, în minutul 86, şi Petrescu, în minutul 90+3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri