Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

VIDEO | Ilie Poenaru, răspuns ferm pentru Dănuţ Lupu: "Deja suntem bolnavi de scenarită"

Superliga Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email


Ilie Poenaru (44 de ani) a respins categoric, duminică, acuzaţiile lansate de Dănuţ Lupu, cel care a spus că, din punctul său de vedere, FCSB a pierdut cu Academica, 0-1, etapa trecută, pentru a-i ajuta pe ilfoveni să ajungă în play-off.
 
Chiar dacă în trecut s-a vorbit intens despre implicarea lui Gigi Becali la Clinceni, acolo unde FCSB a obişnuit să împrumute jucători, antrenorul surprizei acestei ediţii din Casa Liga 1 nici nu vrea să audă despre o asociere cu clubul latifundiarului din Pipera. După 0-0 cu Craiova, rezultat care i-a adus al patrulea punct din şase contra trupei din Bănie, Poenaru a ieşit în faţă cu un discurs ferm:
 
"Probabil că alţii se gândeau la alte lucruri sau s-au gândit la alte lucruri că facem sau nu ştiu ce facem. Cum FCSB ne-au dat punctele, deja. Deja cred că suntem bolnavi de scenarită, dacă în 2021 ne gândim la aşa ceva. Clinceniul nu dă punctele la nimeni, nu face nimic cu nimeni, vă spun şi vă garantez asta. Cât timp sunt eu aici, nimeni nu poate să facă nimic, absolut nimic. În primul rând, cine garantează că aceste trei puncte mă califică în play-off? Şi în al doilea rând, cine suntem noi, Clinceniul, să oferim puncte? Nu avem prietenii cu nimeni, vă spun sincer, nu avem prietenii cu absolut nimeni şi nu facem cu nimeni absolut nimic", a declarat Poenaru, la interviul de după meci.

Lupu, la Look Sport LIVE: "Echipele se mai ajută între ele!"

Invitat la Look Sport LIVE, fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu a avut o reacţie incredibilă cu privire la partida din etapa trecută din Casa Liga 1 a celor de la FCSB, care au pierdut pe teren propriu, contra Academicii Clinceni, scor 0-1.
 
Lupu este de părere că formaţia lui Gigi Becali a cedat intenţionat cele trei puncte ilfovenilor, pe care îi vor în play-off, pe sistemul vechi al reciprocităţii.
 
”Steaua are nevoie de Clinceni. Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele. Câţi jucători de la Steaua (n.r. FCSB) sunt la Clinceni? Într-adevăr, au fost refuzaţi de FCSB jucătorii care erau deja retraşi. Dacă ne uităm puţin în clasament, în primele şase sunt trei echipe, Clinceni, Sepsi şi Botoşani...Viitorul, Dinamo, Astra, echipe care se băteau acolo, sunt foarte jos în clasament”, a declarat Lupu, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele