Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | Immobile are Europa la picioare! A marcat cu Brescia şi e la un pas de Gheata de Aur

Serie A Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19436215/2/immobile-lazio.jpg


Lazio a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Brescia, în etapa a XXXVII-a, penultima, a campionatului italian Serie A.
Correa a deschis scorul, în minutul 17, iar Immobile a marcat, în minutul 82, golul său cu numărul 35 în campionat, cu care urcă pe locul I în topul golgheterilor europeni. Vârful italian devine, astfel, mare favorit la cucerirea Ghetei de Aur, întrecându-l cu o reuşită pe Robert Lewandowski. Cum Italia e singurul mare campionat care nu s-a încheiat, daor un scenariu în care Ronaldo marchează cinci goluri în ultima etapă, iar Ciro nu punctează, îl lasă pe vârful lazial fără prestigiosul trofeu.

 
La gazde, Ştefan Radu nu a jucat, fiind accidentat.
 
Alte rezulatte înregistrate, miercuri, în Serie A:
  • Sampdoria - AC Milan, scor 1-4;
  • Sassuolo - Genoa, scor 5-0;
  • - La gazde, fundaşul Vlad Chiricheş nu a fost în lot, fiind accidentat.
  • Udinese - Lecce, scor 1-2;
  • Verona - Spal, scor 3-0.
În urma acestor rezultate, Lazio se menţine pe locul 4, cu 78 de puncte, la egalitate cu Atalanta, de pe locul 3, şi după Juventus, deja campioană, care a acumulat 83 de puncte, şi după Inter, 79 de puncte.
 
În subsolul clasamentului, Lecce, locul 18, retrogradabil, cu 35 de puncte, îşi va disputa menţinerea în prima ligă în ultima etapă, cu Genoa, locul 17, de Serie A, cu 36 de puncte.
 
Spal şi Brescia au retrogradat deja.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele