Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | In memoriam lui Remus Câmpeanu! CSM Slatina - ”U” Cluj 2-4. Ardelenii au revenit, după ce au fost conduşi

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20095392/1/ucj-sla.jpg

Universitatea Cluj a început cu dreptul play-out-ul ligii secunde. Ardelenii au câştigat cu scorul de 4-2, pe terenul celor de la CSM Slatina.

Înainte de lovitura de start s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Remus Câmpeanu, decedat sâmbătă seara la vârsta de 82 de ani. Cei de la ”U” au evoluat cu banderole negre pe mână.

CSM a deschis scorul rapid, în minutul 4, printr-un penalty transformat de Rogoveanu. Treptat ardelenii şi-au impus ritmul de joc, iar Carol Taub a restabilit egalitatea, cu un şut superb, în stilul lui Roberto Carlos, de la 20 de metri.

Actul secund a adus descătuşarea lui Costel Enache. Victor Dican a făcut 2-1, după ce s-a desprins din marcaj şi a finalizat, după o lovitură de colţ. Tânărul Cosmin Meşter a mărit diferenţa, după un contraatac şcoală.

Victor Dican a reuşit ”dubla”, iar pe final cei de la Slatina au avut puterea doar să mai marcheze un gol pe final, semnat de Ianis Stoica.

Echipele de start:

CSM Slatina: Nic. Grecu – Pisăru (Deta 57′), M. Manea, Cr. Preda, Bodri – Ov. Popescu (Doman 57′), D. Toma (cpt.)(M. Grigore 71′), Rogoveanu (C-tin. Radu 57′), Oprescu – Necşulescu, I. Stoica

”U” Cluj: Muţiu – Dican (cpt.), Telcean, Andr. Răuţă, Ilieş (Meşter 30′) – D. Acka (Nic. Pîrvulescu 30′), Negrean (Chacana 76′), Taub – Ribeiro, Al. Pop (Golan 46′), Ogbu (Gavra 76′)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele