Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Inaugurarea stadionului Rapid, pe ultima sută de metri. S-a finalizat montarea gazonului şi a fost testată instalaţia de sonorizare

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20219981/1/stadion-rapid-1.jpg

Noul stadion din Giuleşti este aproape finalizat, în condiţiile în care Rapid Bucureşti a promovat după şase ani în Liga 1. Compania Naţională de Investiţii a anunţat că s-a finalizat montarea gazonului şi au fost făcute probe ale instalaţiei de sonorizare.

Construcţia noului stadion Giuleşti a început la 26 februarie 2019, odată cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna iunie.

Noul stadion Giuleşti, care are o capacitate de 14.000 de locuri şi a costat aproximativ 34 de milioane de euro, nu va putea fi inaugurat decât în toamnă, deoarece sunt necesare mai multe avize de funcţionare din partea autorităţilor.

Rapid nu va putea juca primele meciuri de pe teren propriu în următorul sezon pe noul stadion. Arena este aproape finalizată, dar nu va putea deveni operaţională până la 17 iulie, când este programată prima etapă din Liga 1, ediţia 2021-2022.

Potrivit Agerpres, Rapid va juca primele meciuri de acasă în Liga 1 pe stadionul din Mioveni, care a fost deja înregistrat la FRF.

În ediţia 2020-2021 a Ligii a 2-a, FC Rapid a disputat meciurile de pe teren propriu pe trei stadioane: Regie, Buftea şi Mogoşoaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele