Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

VIDEO | Încă o seară magică pentru Haaland! Atacantul norvegian a doborât un record care data de 17 ani în Liga Campionilor

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19988472/4/profimedia-0591671586.jpg

Atacantul norvegian Erling Haaland (20 de ani) a înscris două goluri pentru Borussia Dortmund în victoria din deplasare cu FC Sevilla, scor 3-2, în manşa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport. Haaland este golgheterul la zi al UCL, cu 8 reuşite, şi este protagonistul unui record în această competiţie.

Haaland a înscris în minutele 27 şi 43 ale partidei de la Sevilla. A mai avut o execuţie superbă în minutul 34.

Atacantul norvegian are 8 goluri în 5 partide pentru Borussia Dortmund în acest sezon al Ligii Campionilor.

Haaland are cifre fantastice în UCL: a înscris 17 goluri în 13 meciuri, reuşind să marcheze împotriva fiecărui adversar pe care l-a înfruntat, cu Salzburg şi Dortmund. Sunt 8 echipe împotriva cărora a înscris.

Erling Haaland a stabilit un nou record în Liga Campionilor, fiind primul fotbalist care înscrie 10 goluri în doar 7 meciuri pentru o echipă. Precedentul record era deţinut către olandezul Roy Makaay, care a înscris 10 goluri în 10 meciuri pentru Bayern Munchen, în sezonul 2003-2004.

110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland, potrivit Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri