Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

VIDEO | Încă un fotbalist a anunţat că vrea să plece de la Dinamo. ”Să joci gratis e simpatic, dar nu prea se poate”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19884836/1/din.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.

La finalul partidei, slovacul Adam Nemec, marcatorului golului doi a dat de înţeles că vrea să plece de la echipă. Atacantul a afirmat că este pe final de carieră şi nu mai poate sta în la Dinamo, echipe care nu l-a mai plătit de aproape cinci luni.

"A fost un meci dificil, pe un teren greu. Trăim o situaţie dificilă, dar suntem fericiţi că am obţinut cele trei puncte. Cred că voi face ce e mai bine pentru mine. Nu mai am mult din carieră, aşa că voi vedea cum va decurge situaţia şi voi lua cea mai bună decizie pentru mine. Nu pot spune acum dacă mai stau sau plec. Vom vedea ce se va întâmpla, dar dacă rămâne la fel în următoarele zile, sunt şanse mari să plec.

Jucăm fotbal pentru că ne place, pentru că e meserie noastră, dar avem şi noi obligaţiile noastre. Aşa cum am spus, să joci gratis e simpatic, dar nu prea se poate. Nu înţeleg cum astfel de situaţii se pot petrece în secolul 21 pentru o perioadă atât de lungă", a declarat Adam Nemec, după succesul cu Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele