Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

VIDEO |ÎNCĂ UN MIRACOL! CFR SUFERĂ 90 DE MINUTE CU RENNES, DAR CÂŞTIGĂ CU UN GOL MARCAT ÎN FINAL

Video Publicat pe 7 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231933/1/rondon.jpg

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu Rennes, 1-0, într-un meci din cadrul grupei E a Europa League. Asta după ce campionii României s-au impus şi în tur, cu acelaşi scor, într-o partidă în care au avut mult timp avantaj numeri de doi jucători.

Aşa cum era de aşteptat, francezii, care aveau nevoie neapărat de victorie pentru a spera în continuare la calificare, au început mai ofensiv, iar Hunou l-a pus la încercare pe Arlauskis încă din minutul 5. Şi tot jucătorii lui Rennes au apărut la finalizare, un sfert de oră mai târziu, dar Rafinha nu a găsit spaţiul porţii dintr-o poziţie foarte bună.

Omrani (minutul 21) şi Deac (33) au încercat să pericliteze poarta lui Salin, dar cei care s-au aflat mai aproape de gol au fost tot francezii, în minutul 35, când Arlauskis a scos senzaţional la lovitura de cap a lui Niang.

Meciul lui Arlauskis

CFR a avut ocazia sa, în minutul 51, când Culio a şutat extrem de periculos la o acţiune prelungită de atac, dar goalkeeper-ul francez a respins. Bretonii au răspuns imediat, iar Del Castillo l-a făcut din nou mare pe Arlauskis, doar 3 minute mai târziu.

Şi tot Arlauskis a intervenit salutar în minutul 76, când Boli a trimis neglijent spre propria poartă, iar lituanianul a plonjat şi a respins cu pieptul, pentru a evita o lovitură liberă din interiorul careului. Seria minunilor nu s-a încheiat aici. Două minute mai târziu, „Arla” a făcut o nouă minune, reuşind să scoată de sub bară la execuţia lui Bourigeaud.

Un gol cât jumătate de calificare

Când nimeni nu se mai aştepta, nou-intratul Rondon a dat lovitura, în minutul 87, după un corner executat de Deac. Acelaşi Rondon şi-a lăsat însă echipa într-o situaţie grea, în minutul 90, când a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare întârziată.

Cele 6 minute adiţonale au fost dramatice, cu Rennes atacând în valuri şi cu CFR în tranşee. Francezii au trimis mingea în plasă, în minutul 90+4, dar reuşita lui Siebatcheu a fost anulată, după ce fotbalistul din Hexagon a ating mingea cu mâna. S-a terminat însă 1-0 pentru CFR Cluj, care obţine maximum din dubla cu Rennes, 6 puncte.

În celălalt meci al grupei E, Celtic s-a impus la Roma, 2-1 cu Lazio şi conduce grupa cu 10 puncte. CFR Cluj este pe locul 2 cu 9 puncte şi mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica, în timp ce Lazio şi Rennes sunt ultimele, cu 3 puncte. respectiv un punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele