VIDEO |ÎNCĂ UN MIRACOL! CFR SUFERĂ 90 DE MINUTE CU RENNES, DAR CÂȘTIGĂ CU UN GOL MARCAT ÎN FINAL - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO |ÎNCĂ UN MIRACOL! CFR SUFERĂ 90 DE MINUTE CU RENNES, DAR CÂȘTIGĂ CU UN GOL MARCAT ÎN FINAL

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu Rennes, 1-0, într-un meci din cadrul grupei E a Europa League. Asta după ce campionii României s-au impus și în tur, cu același scor, într-o partidă în care au avut mult timp avantaj numeri de doi jucători.

Așa cum era de așteptat, francezii, care aveau nevoie neapărat de victorie pentru a spera în continuare la calificare, au început mai ofensiv, iar Hunou l-a pus la încercare pe Arlauskis încă din minutul 5. Și tot jucătorii lui Rennes au apărut la finalizare, un sfert de oră mai târziu, dar Rafinha nu a găsit spațiul porții dintr-o poziție foarte bună.

Omrani (minutul 21) și Deac (33) au încercat să pericliteze poarta lui Salin, dar cei care s-au aflat mai aproape de gol au fost tot francezii, în minutul 35, când Arlauskis a scos senzațional la lovitura de cap a lui Niang.

Meciul lui Arlauskis

CFR a avut ocazia sa, în minutul 51, când Culio a șutat extrem de periculos la o acțiune prelungită de atac, dar goalkeeper-ul francez a respins. Bretonii au răspuns imediat, iar Del Castillo l-a făcut din nou mare pe Arlauskis, doar 3 minute mai târziu.

Și tot Arlauskis a intervenit salutar în minutul 76, când Boli a trimis neglijent spre propria poartă, iar lituanianul a plonjat și a respins cu pieptul, pentru a evita o lovitură liberă din interiorul careului. Seria minunilor nu s-a încheiat aici. Două minute mai târziu, „Arla” a făcut o nouă minune, reușind să scoată de sub bară la execuția lui Bourigeaud.

Un gol cât jumătate de calificare

Când nimeni nu se mai aștepta, nou-intratul Rondon a dat lovitura, în minutul 87, după un corner executat de Deac. Același Rondon și-a lăsat însă echipa într-o situație grea, în minutul 90, când a văzut cartonașul roșu pentru o intrare întârziată.

Cele 6 minute adițonale au fost dramatice, cu Rennes atacând în valuri și cu CFR în tranșee. Francezii au trimis mingea în plasă, în minutul 90+4, dar reușita lui Siebatcheu a fost anulată, după ce fotbalistul din Hexagon a ating mingea cu mâna. S-a terminat însă 1-0 pentru CFR Cluj, care obține maximum din dubla cu Rennes, 6 puncte.

În celălalt meci al grupei E, Celtic s-a impus la Roma, 2-1 cu Lazio și conduce grupa cu 10 puncte. CFR Cluj este pe locul 2 cu 9 puncte și mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica, în timp ce Lazio și Rennes sunt ultimele, cu 3 puncte. respectiv un punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine