Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid în La Liga! ”Galacticii” au remizat la Villarreal

Real Madrid Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19624708/10/real-villarreal.jpg

Real Madrid a ajuns la a doua partidă consecutivă fără victorie în La Liga, după 1-1 în deplasare cu Villarreal, în etapa a 10-a. ”Galacticii” au deschis scorul rapid, în minutul doi, printr-o lovitură de cap a lui Mariano Diaz, în urma unei centrări perfecte trimise de Dani Carvajal.

În minutul 75, Thibaut Courtois l-a agăţat în careu pe Samu Chukwueze. Gerard Moreno a transformat lovitura de pedeapsă, deşi portarul belgian al Realului a ghicit colţul, aducând astfel un punct pentru ”Submarinul galben”.

În urma acestui rezultat, Villarreal rămâne pe locul doi în campionatul Spaniei, în situaţia în care Atletico Madrid nu se va impune în faţa Barcelonei, în această seară (n.r.- sâmbătă). Real Madrid îşi păstrează poziţia a patra în Primera Division.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele