Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Incident grav în Raliul Sibiului! O maşină a luat foc şi a fost distrusă în totalitate

Auto-Moto Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20329576/1/raliul-sibiului.jpg

Un autoturism care participa la Raliul Sibiului, transmis în direct pe Look Sport, a luat foc şi a fost distrus în totalitate. Nu au fost înregistrate victime, a anunţat ISU Sibiu. Competiţia a fost întreruptă mai bine de o oră.

La incendiu au intervenit două echipaje de pompieri militari, care asigurau măsurile de prevenire şi apărare împotriva incendiilor la Competiţia Raliul Sibiu. Incendiul s-a produs în zona de pădure a staţiunii Păltiniş.

A fost distrus de flăcări un Ford Fiesta, pe care concura echipajul format din sibienii Bogdan Gligor şi Ionuţ Lazăr.

Maşina a luat foc pe traseu, pe drumul dintre Râul Sadului şi Păltiniş. Echipajul sibian concurează în Rally 2.

Echipajul a reuşit să iasă din maşină la timp. Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.

Raliul Sibiului reprezintă etapa a şaptea a Campionatului Naţional de Raliuri.

Sursa foto: Facebook Raliul Sibiului

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele