Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

VIDEO | Incidente destul de grave la derby-ul Lyon – Marseille! Meciul este întrerupt încă din minutul 5. UPDATE: Confruntarea nu se va mai relua!

Ligue 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20475516/1/om.jpg

Derby-ul dintre Olympique Lyon şi Olympique Marseille a fost oprit în minutul 5. Dimitri Payet a fost lovit cu o sticlă aruncată de către suporterii adverşi.

UPDATE: Confruntarea dintre Lyon şi Marseille nu se va mai relua în această seară! Decizia este oficială. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa va lua o decizie în privinţa acestui meci luni. Fotbaliştii oaspeţi au refuzat vehement să se mai întoarcă pe teren.

„Liga condamnă vehement agresiunea comisă asupra lui Payet în timpul meciului Lyon - Marseille. În tot acest timp, fotbalistul a fost şi victima unor scandări discriminatorii. În urma incidentelor repetate din acest sezon, comisia de disciplină se va întâlni de urgenţă luni. Fotbalul francez nu trebuie să mai aibă de suferit din această cauză!”

Ştire iniţială

Payet se pregătea de executarea unei lovituri de corner, moment în care din galeria gazdelor a zburat o sticlă de plastic, plină cu apă. Aceasta l-a lovit fix în cap pe Payer, care s-a prăbuşit pe gazon.  

Arbitrul a decis ca jucătorii să meargă la vestiare. Meciul transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro nu s-a reluat încă.

VIDEO cu incidentul

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele